LAQO je uveo potpuno digitalno putno osiguranje

JEZERO, prvi hrvatski 100 posto digitalni brend Croatia osiguranja koji djeluje u sastavu Adris grupe, nastavlja svoj put posvećen razvoju novih digitalnih proizvoda. Potaknuti tržišnim trendovima te potrebama korisnika, LAQO je lansirao novi proizvod – LAQO Putno osiguranje.

Prema istraživanjima, u posljednjih nekoliko godina raste svijest i potreba za ugovaranjem putnog osiguranja. Podaci govore da je danas gotovo 30 posto više svjetskih putnika spremno ugovoriti osiguranje prije polaska na put, nego što je to bio slučaj prije 2020. godine. Trend ugovaranja putnih osiguranja sve su skloniji i putnici na razini Europske unije.

Hrvatski LAQO lansirao je novi proizvod i time napravio dodatni iskorak na digitalnom osigurateljnom tržištu u Hrvatskoj. „Ono što smo do sada naučili o digitalnom tržištu osiguranja, u potpunosti smo primijenili na novi proizvod. Širenje portfelja LAQO proizvoda i dalje ide u smjeru tzv. usluge mobilnosti, usluge vezane uz kretanje, pa je nakon osiguranja vozila na red došlo putno osiguranje. Proizvod i proces su u skladu s našim brendom, potpuno intuitivni, brzi i jednostavni. Čestitamo cijelom timu na izvrsnom proizvodu, a svim našim kupcima želimo sretna putovanja i lijepe uspomene”poručila je Ana Zovkodirektorica Sektora digitalnog razvoja Croatia osiguranja.

Vrijedi iu Europi iu svijetu

LAQO Putno osiguranje moguće je ugovoriti brzo i potpuno digitalno. Policu osiguranja moguće je ugovoriti za jedno putovanje izvan Hrvatske u trajanju do 30 dana, a ako putovanje počinje danas polica je aktivna za sve sat vremena. Također je moguće ugovoriti i policu koja pokriva više putovanja u jednoj godini. LAQO polica putnog osiguranja vrijedi u Europi i svijetu, a korisnici imaju dostupnu asistenciju 0-24 te čak pet dodatnih opcija. Dodatne opcije uključuju osiguranje prtljage za vrijeme putovanja, plan B za slučaj otkazivanja putovanja, pokriće u situaciji nesretnog slučaja, osiguranje od privatne odgovornosti za štetu koju prouzroči policija korisnika unutar Europe te osiguranje tehničke opreme za vrijeme putovanja u slučaju otuđenja, oštećenja, uništenja, gubitka i kašnjenja. Također, LAQO je jedino osiguranje na tržištu koje

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr