Zvijezda Reala udarila igrače Villarreala šakom u glavu!

SUKOB NA PARKINGU

Fotografija: Pablo Morano/REUTERS

Baena je u utakmici Kupa Kralj udario Valverdea i rekao mu: ‘Plači sada kada ti se sin neće roditi.’ Na tome je stalo, no sada je rekao nešto slično i Fede je poludio, rekli su predstavnici igrača Reala

Ako su i oni najoptimističniji navijači Stvaran vjerovali u čudo i nadali se naslovu, tu nadu rasplinuo im je Villarreal. Žuta podmornica slavila je na Santiago Bernabeuu 3-2 u 28. kolu La Lige i praktični naslov predala Barci koja je na plus 12 uz utakmicu manje.

Tenzije su se osjetile na terenu, iskrilo je tijekom cijelog susreta, a eruptiralo je nakon utakmice pa je došlo i do fizičkog sukoba! Kako piše The Athletic, igrač Reala Federico Valverde je na parkingu stadiona šakom u glavu udario igrača Villarreala Alexa Baenu. Klubovi se još nisu izjasnili o incidentu, a Baena se nakon utakmice pojavio s natečenom jagodičnom kosti.

‘Plači sada kada ti se sin neće roditi’

Fotografija: Pablo Morano/REUTERS

Njihova dvojica su na ratnoj nozi još od siječnja kada su se ova dva kluba susrela u Kupu kralja.

– Baena je u utakmici Kupa Kralj udario Fedea i rekao mu: ‘Plači sada kada ti se sin neće roditi.’ Na tome je stalo, no sada je rekao nešto slično i Fede je poludio. Rekao mu je da mu ne dira obitelj i dogodilo se što se dogodilo – riječi su Valverdeovih predstavnika koji su potvrdili fizički sukob, piše Marka.

Podsjetimo, Valverdeova supruga Mina Bonino je u siječnju imala problema u trudnoći, gotovo je izgubila dijete, ali na svu sreću, sada je sve u redu i sinčić će uskoro doći na svijet. Ne, igrač Reala nije zaboravio na Baenine grozne riječi koje su za svaku osudu. Tijekom utakmica su non stop bile u nekoj raspravi. Valverde je navodno rekao igraču Reala da će ga čekati nakon utakmice, a na kraju je očito došlo do sukoba.

Fotografija: Isabel Infantes/REUTERS

Valverde (24) je u Real došao 2018. godine iz Penarole, au međuvremenu je u sjajnom igraču porastao 100 milijuna eura. Neprocjenjiv je za Madriđane, igrač koji može pokriti više pozicija te mnogi u njemu vide budućeg lidera Reala jednog dana kada se umiruju Kroos, Modrić, Benzema. Ne, ako se dokaže da je udario mladu zvijezdu Villarreala, gotovo sigurno mu prijeti kazna.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr