Burna noć na Cresu: Zapaljeni automobili policajaca, požar se proširio na drugu aute

Primorsko-goranska policija objavila je da su tijekom noći u gradu Cresu zapaljena dva automobila policijskih službenika.


U tijeku je intenzivna istraga primorsko-goranske policije da bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice izbijanja dvaju požara na osobnim vozilima parkiranim na području grada Cresa. Riječ je o vozilima u vlasništvu dvojice policijskih službenika.

Policija je izvijestila da su, prema dosad utvrđenom, požari izbili tijekom noći, u jednom slučaju požar je zahvatio i dva vozila parkirana u blizini, koja su također oštećena. Požari su ugašeni, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Jedan od zapaljenih automobila u vlasništvu Josip Gaziljnačelnika Policijske postaje Mali Lošinj, koja obuhvaća i ispostavu u Cresu, objavio je Novi popis. Gazilj se na čelu otočne policije nalazi od 2017. godine. Drugi automobil pripada policajcu Daliboru B. Obojica žive u istoj zgradi u Cresu.

Do požara prvog automobila došlo je pola sata poslije ponoći u creskoj ulici Put Brajdi 15. Vatrogasci su brzo izašli na mjesto događaja, au tom prvom slučaju automobil nije u potpunosti izgorio. Uglavnom je u plamenu stradao motorni prostor, što su gasitelji brzo pogasili, ohladili i pregledali auto, izvijestio je Novi list.

Drugi je auto planuo desetak minuta poslije četiri sata samo 80-ak metara dalje, i to na adresi Put Brajdi 7. Tamo je požar zahvatio i još dva parkirana auta. Novi list objavio je da su dva automobila doslovno nestala u buktinjia treći je pretrpio samo manja oštećenja koja su posljedica gornje linije.

Policija će danas tijekom dana surađivati ​​s protupožarnim inspektorom na mjestima izbijanja požara obaviti očevid, po čijem će završetku biti više informacija o tim događajima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr