Rakitić: Možda je ono što je Mourinho rekao o meni istina. Modrić? Može on još igrati…

VEZNJAK SEVILLE OTVORENO

Foto: MURAD SEZER/REUTERS

Mislim da bi svi trebali poslušati Rodrygove riječi od neki dan, kad je rekao da je Luka Modrić motor koji pokreće Real Madrid. Slažem se, rekao je Ivan Rakitić za španjolski AS

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (35) dao je intervju za madridski AS uoči okršaja Sevilla ja Manchester United u četvrtfinalu Europske lige.

POGLEDAJTE VIDEO: Oproštaj Rakitića od reprezentacije

– Protiv Uniteda igrao sam s Barcelonom i pobijedili smo ga 1-0 i 3-0. Također sam igrao na Old Traffordu oproštajnu utakmicu Rija Ferdinanda i tu je momčad slavila s 3-1 – prisjetio se veznjak.

Krajem prošlog mjeseca Jose Luis Mendilibar postao je novi trener Seville. Rakitić ostao bez minute u utakmici sa Celtom…

– Moram poštovati takvu odluku. Osjećam se jako dobro fizički, a Mendilibar je stigao s drugačijim idejama i moja je obveza razumjeti situaciju. Najvažnija je u cijeloj priči Sevilla i ja sam tu da pomognem momčadi. Inače mi se događa u karijeri da moji novi treneri ne vjeruju – rekao je Rakitić pa dodao:

– Možda je ono što je Mourinho rekao o mojim igrama istina, nešto u stilu da moram biti opaki, da ljudi više pričaju o meni. Ponovno mu se zahvaljujem na tim riječima.

Rakitić je u reprezentaciji godinama igrao rame uz rame s Lukom Modrićem.

– Još nije vrijeme da se umiri ili napusti Real. Vidjet ćemo kakvu će odluku donijeti uprava kluba i Florentino Perez (predsjednik Reala, op. a.). Ali mislim da bi svi trebali poslušati Rodrygove riječi od neki dan, kad je rekao da je Luka motor koji ih pokreće. Slažem se. Luka je ogledalo hrvatskog nogometa, svi sebe vidimo u onome što radi.

Foto: Sofascore za 24sata

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr