Splitska policija: Ovo je siguran grad. Imali smo lani 7 pokušaja ubojstava, ali nijedan pištoljem

JOŠ TRAŽE ČETVORICU MUŠKARACA

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL/Matea Zanić/24sata

Nakon pucnjave u Splitu u utorak oko 16 sati policija je krenula intenzivno tragati za napadačem. Kasnije su priopćili kako traže četvoricu muškaraca. U pucnjavi je ozlijeđen Josip Čubelić

Splitska policija sazvala je konferenciju za medije oko pucnjave u utorak na području Škalica. Ozlijeđen je Josip Čubelić koji je propucan u nogu, a kasnije i operiran u KBC-u Split.

Policija je tijekom večeri u utorak objavila i fotografije četvorice muškaraca koje dovodi u vezu s pucnjavom. Tijekom noći su tragali za njima, no nisu ih uhvatili.

POGLEDAJTE VIDEO:

,

– Policijski službenici poduzimaju mjere traganja za četiri osobe koje dovodimo u vezu s ovim događajem. Pozivamo građane koji imaju informacije o osobama i gdje se nalaze, da se jave na 192 – rekao je glasnogovornik Jerko Kurevija.

Na pitanja o dojavama građana, pretresima ili ispaljenim mecima, policija ništa nije htjela komentirati. Istaknuli su kako traže četiri osobe koje dovode u vezu s pucnjavom.

– Svaka informacija od građana ili medija je korisna, uzet ćemo je u obzir i provjeriti – rekao je.

– Ovo je prvi zabilježeni pokušaj ubojstva u Splitu ove godine, nema zabilježenih ubojstava. U prošloj godini jedan je pokušaj ubojstva i sedam pokušaja ubojstava od kojih niti jedan nije bio vatrenim oružjem. Split je siguran grad – poručili su iz splitske policije i dodali kako je očevid gotov. Međutim, dalje nisu htjeli iznositi.

– Poduzimamo daljnje istraživanje – istaknuli su.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr