Pretučeni vojnik jutros preminuo: Javila se policija i otkrila što su se dogodile te strašne noći

Dnevnik Nove TV doznaje da je brutalno pretučeni vojnik jutros preminuo. Cipelario ga je njegov prijatelj kojeg je dugo poznavao. Zajedno su trenirali u istom nogometnom klubu.


Mladi vojnik jutros u 9:20 sati preminuo je u bolnici, doznaje Dnevnik Nove TV. Ravnatelj bolnicedr.sc. Ivan Vukoja potvrdio je da je mladić jutros podlegnuo ozljedama, nakon što ga je u subotu teško ozlijedioostavio sam u nesvijesti prijatelja.

U subotu je reporter Dnevnika Nove TV Tin Kovačić neslužbeno doznao da su brutalan napad na mladićeve snimke i nadzorne kamere. “Zabilježeno je ono što bismo u žargonu mogli nazvati ‘brutalnim cipelarenjem‘, odnosno opetovanim i snažnim udarcima noge u glavu koja je već bila bez svijesti.

Nakon toga se napadač udaljava s tog mjesta, a hrvatski vojnik ostaje ležati. Doznajemo da je policija, nakon dolaska do mjesta napada, nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenika koji se pravio da ne zna što se dogodilo i da im želi pomoći”, rekao je Kovačić.

Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili, pričaju mještani koji su u šoku. Dijelili su i travnjak istog nogometnog kluba za koji su obojili. Zajedno su trenirali i odlazili na utakmice. Prijatelji pretučenog mladića iz osnovne i srednje škole i suigrači iz nogometnog kluba su u šoku, piše Požega.eu.

Pretučeni 21-godišnjak bio je u teškom stanju s ozljedama opasnim po život. Policija je izvijestila da se napad dogodio u ranim jutarnjim satima u subotu. Napadač je uhićen.

Zvala je policija

PU požeško-slavonska završila je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom.

“Osumnjičeni je u subotu 15. travnja 2023. oko 2:15 u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predjelu glave.

Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još par puta napustio sam mjesto događaja. Ozlijeđeni 21-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi gdje je u nedjelju 16. travnja u jutarnjim satima od posljedica ozljeda preminuo”, priopćila je policija.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr