(FOTO) BIVŠI DINAMOVAC GLEDAO U STRAŽNJICE: Dok je njegova momčad pucala penal navijači skinuli gaće

screenshot/ Arena Sport

Autor: Dnevno.hr/ IL

Clermont je u 31. kolu Ligue 1 ugostio Angers, domaćini su uspjeli osigurati sva tri boda iako su dobar dio utakmice bili s igračem manje. Za pobjednika nastupa i bivši Dinamovac, Komnen Andrić.

Angres je na putu za drugu ligu, a njihovi navijači rade sve što mogu kako bi pomogli svom klubu. Pa su tako potegli nešto više od 370 kilometara da podrže svoje ljubimce.

Dokaz koliko pomažu vidjeli smo u 39. minuti kad je Clermont išao pucati penal. Muhammed Cham Saračević stavio je loptu na bijelu točku i pripremao se izvesti najstrožu kaznu, a kad je pogledao na tribinu šok.

Ometanje nije pomoglo

Navijači Angresa skinuli su gaće i okrenuli stražnjicu prema tamnoputom mladiću bh. korijena koji nastupa za Austriju, a debitirao je protiv Hrvatske u Ligi naciji.

Upozorenje o eksplicitnom sadržaju! Navijači Angersa NAJEDALI su Muhammeda Chamu iz Clermonta u urnebesnom pokušaju da ga izbace iz penala u okršaju Ligue 1 pic.twitter.com/WPsfFBwrPB

— Thesoccersalon (@thesoccersalon) 16. travnja 2023

Stražnjice mu nisu smetale te je Austrijanac mirno pogodio za 1:1. Do kraja susreta Clermont je sve preokrenuo i došao do važna tri boda. Andrić nije igrao zbog ozljeda

Pobjednička momčad je susret završila s dva igrača manje.

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr