Tko će na koju tribinu? HNS je objavio raspodjelu mjesta u finalu Kupa na riječkoj Rujevici

HAJDUK – ŠIBENIK

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka će se zasigurno pokazati kao dobar domaćin, a mi ćemo kao organizatori učiniti sve da finale bude na visokoj razini, rekao je Tomislav Svetina iz HNS-a. Za Rabuzinovo sunce igra se 24. svibnja

Hajduk ja Šibenik zaključiti će ovu nogometnu sezonu dvostrukim sudom u finalu Hrvatskog kupa na Rujevici 24. svibnja pa prvenstvenim na Poljudu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk u finalu Kupa

Pet dana nakon što su Splićani izbacili Slaven Belupo u Koprivnici finalisti su se u sjedištu HNS-a u Zagrebu dogovorili oko raspodjele ulaznica za riječki stadion. Oba kluba imaju pravo na 30,5 posto kapaciteta stadiona od 8279 mjesta, dakle po 2525 ulaznica po 20 eura (150,69 kuna).

Navijači Hajduka bit će smješteni na četiri od pet sektora na istočnoj tribini, a Šibenčani na sjevernoj, koja inače pripada Armadi. Oba kluba dobit će na raspolaganju i po jedan sektor na zapadnoj tribini, jer će ulaznica stajati 25 eura (tamo 188,36).

Foto: HNK Rijeka

Ulaznice će se izravno prodavati klubovima, a preostali idu u slobodnu prodaju putem HNS-a.

– Čestitam finalistima na plasman u finale koje je kruna naše klupske sezone. Pripremiti ćemo sve tako i bude, a vjerujem da će i momčadi svojom igrom, angažmanom i ponašanjem povećati tu predstavu. Rijeka će se zasigurno pokazati kao dobar domaćin, a mi ćemo kao organizatori učiniti sve da finale bude na visokoj razini – rekao je izvršni direktor HNS-a Tomislav Svetina, prenosi savez na službenim stranicama.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr