U Kerempuhu je postavljena komedija koja ima potencijal postati veliki kazališni hit

Radnja predstave naizgled je jednostavna te povezuje tri ljubavna para i prevaru. Ne, sjajno potvrđuje izreku koja nam sugerira kako najkompliciranijima uvijek ispadnu stvari koje se na prvi pogled čine jednostavnima. Prema reakcijama publike koja je pohodila svečanu premijuniz obrata i duhovitih situacija u kojima su se našli protagonisti polučili su željeni komični efekt.

Osobitost ove predstave zasigurno je i specifično poigravanje scenskim prostoromkoji nam pruža da budemo na dva mjesta u isto vrijeme.

Osim u redateljskoj ulozi, Filipa Detelića vidimo iu jednoj od naslovnih uloga, a upravo će njegovo tumačenje lika Dobroslava Skrbnika privući širu publiku. Sjajno mu pristaju i Mia Anočić Valentić te Matija Šekoranjaa cijeli nastup svojim su nastupima upotpunili Nataša Kopeč, Josipa Anković i Marko Hergešić.

Uz komentar kako je riječ o predstavi široke mase treba promatrati kao kompliment jer smo svjedoci kako je u današnje vrijeme teško prikazati sadržaj koji će odgovarati različitim generacijama. Možemo zaključiti kako Kerempuh ima novi hit u najavi…

Više o temiIzvor: Journal.hr