Tko je prva supruga preminulog Vidoja? Na sprovodu je grlila Nikolinu, sad su u sudskom ratu

Foto: Davor Javorović/Antonio Ahel/Pixsell

Prije Nikoline, pokojni Vidoje Ristović bio je u braku sa suprugom Lanom s kojom ima kćer Mateu

Nikolina Pišek(47) prošle nedjelje imala je zakazano ročište na Općem građanskom sudu u Zagrebu. Bio je to pokušaj mirenja s Mateom, maloljetnom kćeri pokojnog supruga Vidoja Ristovića iz prvog braka. Kako smo tada doznali, suđenje je otkazano zbog bolesti sutkinje te se još ne zna kada će se nastaviti.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/RTL

Podsjetimo, Vidoje Ristović preminuo je 8. svibnja 2022. godine u 44. godini života, a prema obukcijskim nalazima, uzrok je bio srčani udar.

Foto: Luka stanzl/PIXSELL

Godinu dana nakon, podjela nasljedstva i dalje nije završena. Sudskim procesima ne nazire se kraj, a rasprave se otkazuju. Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Miša Grofizjavio je kako ne želi da Nikolina Pišek naslijedi nekretninu, a sada se i ona uključila u cijelu raspravu Lana Ristovićbivša Vidojeva supruga.

– Matei nikad nisam ništa osporavala, ali su njihove ambicije malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam obitelj s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Oni se pokušavaju ugurati u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem usporiti što je moguće više čitav taj proces kako bih ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpila se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više – izjavila je Nikolina nakon još jedne odgođene rasprave u kojoj se trebala ‘suočiti’ s Laninom i Vidojevom kćeri Mateom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL

Još prije godinu dana, Lana i Nikolina bile su si međusobna podrška na Vidojevom posljednjem ispraćaju na Novom groblju u Beogradu. Lana je stajala iza Nikoline, a dok je ona primala sućut, bivša supruga je čuvala Nikolininu i Vidojevu kći Unu Sofiju. Tom je gestom samozatajna Lana pokupila simpatije javnosti, kao i polusestre Matea i Una koje su se nježno držale za ruke tijekom ispraćaja. Tada su se i Lana i Nikolina još grlile, te jedna druga bila podrška.

Podsjetimo dobrim, Vidoje je Lanu 2011. ostavio zbog glumice Katarine Radivojević, no zbog kćeri su ostali u odnosima, a Matea se znala često družiti s ocem i Nikolinom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL, Instagram

Vidojev otac u lošim je odnosima s Nikolinom od smrti sina, a Unu Sofiju ne viđa. Ipak, unuka Matea svaki je dan dolazila kod njega nakon očeve smrti.

– Starija unuka Matea, koju je Vidoje dobio u braku s Lanom, jako je tužna i utučena, jako pati za ocem, sve je svjesna. Dolazi kod mene svaki dan, njezina majka Lana još uvijek plače za Vidojem. Matea je ista Vidoje, jako sliče – izjavio je Viktor za Kurir.

Miša je Nikolinu optužio i zbog toga što nije došla na Vidojev grob šest mjeseci nakon njegove smrti, dok je Lana Ristović bila tamo zajedno s Mateom. Također, Grof je nekoliko puta javno pohvalio Lanu u medijima.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr