Modni savjeti: Kako brzo i jednostavno složiti savršen ljetni outfit

Zelena – ‘it’ boja koja ne odlazi s modnog trona

Otkako je modna kuća Bottega Veneta izbacila detalje u kelly green nijansi, ova boja ne izlazi iz mode. Ne, ovo ljeto ipak biramo nešto neutralnije zelene tonove, a glavni fokus nam je pastelno zelena.

Smirujuća nijansa koja se savršeno slaže na ostale tonove dobitna je kombinacija ako želite jednostavan, a istovremeno upečatljiv outfit. Posebno bismo istaknuli lepršavu cvjetnu haljinu s tonovima zelene koju možemo zamisliti na svečane kombinacije u sinergiji sa sandalama na petu, ali i na savršene dnevne outfite koje možete upotpuniti kapri sandalama i velikim cekerom.

s.Oliver

s.oliver haljina (149,99 €)

s.Oliver

s.Oliver

s.oliver plisirani kombinezon (179,99 €)

s.Oliver

s.oliver plisirani kombinezon (179,99 €)

Bijelo odjelo – klasični odabir za kreiranje dnevnih, poslovnih i večernjih lookova

Kada biramo odjeću, potrebno je osvrnuti se na više faktora. Najvažnije je da se dobro osjećamo u istoj, a nakon toga nam kroj i materijal trebaju odgovarati. Iako je modni naglasak na nosivim komadima, ponekad ipak želimo ubaciti dozu glamura, a da se istovremeno osjećamo ugodno.

Spoj udobnosti i sofisticiranosti je žensko odijelo, a kada odaberete odjeću koja je klasična, možete se pojaviti bilo gdje i biti zamijenjeni. Upravo zbog toga bijelo je odijelo statement komad koji se kreira za poslovne i casual kombinacije, a za navečer ga možete transformirati u glamurozni look, ako ga uparite s odabranim modnim detaljima.

s.Oliver

s.oliver prsluk (99,99 €)

s.Oliver

s.oliver hlače (119,99 €), s.oliver blejzer (149,99 €), s.oliver majica (39,99 €)

s.Oliver

s.Oliver

Navedene lookove možete pronaći u trgovinama i nas.Oliver stranicii tako odaberite modne detalje koji su stvoreni da traju i koje možete kombinirati na sve.

Više o temiIzvor: Journal.hr