(VIDEO) TORCIDA NAPRAVILA KAOS U ŽENEVI! Švicarci su provocirali, pa su se naši navijači spetljali s policijom

Foto: Vojko Bašić / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/GIŠ.

Os 18 sati počela je povijesna utakmica između Hajduka i Milana u Ženevi, u kojoj će se uspjeti probati pobijediti velikog protivnika i plasirati se u finale Lige prvaka mladih, u kojoj je već nizozemski AZ Alkmaar.

Hajduk ima veliku podršku s tribinom, procjenjuje se kako je došlo oko pet tisuća pripadnika Torcide, a oko sat prije utakmice došlo je do sukoba s organima reda navijača bilih.

Naime, navijači tamošnjeg prvoligaša Servettea navodno su provocirali hajdukovce, a nakon svega morala je intervenirati i policija.

🚨 Sukobi ispred stadiona u Ženevi između hrvatskih navijača i švicarske policije.

Za manje od sat vremena počinje #Milano Primavera – Hajduk Spalato.#MilanMladost (🎥 @alecatalano02 IlBelloDelCalcio) pic.twitter.com/JdXjLLWKny

— Davide Lusinga (@DavideLusinga) 21. travnja 2023

Rastjeruju navijače

Reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijevića izvijestio je kako su navikli staklenim bocama gađati švicarske policajce koji su u jednom trenutku izvadili puške s gumenim mecima.

“Nažalost, sada kordon švicarske specijalne policije rastura navijače Hajduka. Prije pet-šest minuta došlo je do sukoba navijača i policije. Brojne staklene boce poletjele su prema policiji. U jednom trenutku sve je doista izgledalo idealno, u jednom trenutku se začula vika, došla je specijalna policija iu posljednje dvije minute sve se smirilo. Policajci su u jednom trenutku izvadili gumene pištolje i krenuli prema masi”, rekao je Antonijević, prenosi Gol.hr.

Navijači Hajduka upali na Stade de Genève! Gotovo 6000 Hrvata očekuje se večeras na polufinalu Lige mladih protiv AC Milana. pic.twitter.com/yKPn6nDM44

— Anna Carreau (@annacarreau) 21. travnja 2023

Autor:Dnevno.hr/GIŠ.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr