Bivšu Ibrahimovićevu ljubavnicu pratitelji napali zbog izjave: 'To je tipična izjava sponzoruše…'

SPORTSKA NOVINARKA

Fotografija: Instagram

Ne volim kada se netko napravi nešto što nije. Svi znamo da voliš samo novac, glasili su komentari povodom Dilettine izjave u radijskoj emisiji koju vodi s kolegom Danieleom Battagliom

Sportska novinarkaDiletta Leotta(31) nedavno je u videu na Instagramu objavila da je trudna s njemačkim vrataromLoriso Kariusom(29), a sada je voditeljica naišla na brojne kritike zbog jedne izjave.

Foto: Instagram (fotografija Christophera Swanna

Diletta svakodnevno vodi radijsku emisiju s kolegom Danieleom Battaglioma tema tadašnje emisije bila je ljubav.

– Možeš se zaljubiti u nekoga tko nema ogromnu cifru na bankovnom računu – rekla je novinarka u razgovoru s kolegom, a upravo taj njezin zaključak izazvao je negativne reakcije slušatelja.

Fotografija: Instagram

– Je li te sram tako nešto izgovoriti? Pa ti ne izlaziš s momcima koji nemaju novac – glasio je komentar.

– Tipična rečenica jedne sponzoruše – bio je oštar slušatelj.

– Ne volim kada se netko napravi nešto što nije. Svi znamo da voliš samo novac – zaključio je slušatelj.

– Onda nađi dečka koji nema novca, pa da te vidimo – nizali su se komentari.

Foto: Šime Zelić/PIXSELL

Inače, najpoznatija sportska novinarka je prije Kariusa bila u vezi s bogatim turskim glumcem Canom Yamanom(33) te najpoznatijim talijanskim boksačemDaniele Scardinom(30). Leotta i Scardina bili su u vezi godinu dana, a prekid im je teško pao.

Fotografija: Instagram

– Volim je. Nisam je prevario i ona je nešto najbolje što je moj život mogao donijeti. Boksač sam i ne bacam se po podu, ali kao da sam nokautiran otkako me ostavila. Želim da mi se vrati, spreman sam je ponovno osvojiti – rekao je u boksaču nakon tadašnjeg prekida.

Fotografija: Instagram

Jedno vrijeme Dilettu su povezivali s direktorom Sky Sporta Matteom Mammijema mnogi vjeruju da je upravo on razlog njene uspješne televizijske karijere.

Dugo se šuškalo i kako je zanosna Talijanka u vezi s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem s kojim se upoznala dok su snimali reklamu. Zlatan je zatim viđen na Sardiniji u isto vrijeme kada je voditeljica slavila rođendan, a susjedi su izjavili kako su ga i nekoliko puta vidjeli kako dolazi u njen stan, te ostaje satima. Ona je oštro demantirala takve napise rekavši kako nikada ne bi bila s oženjenim muškarcem, no do danas postoje oni koji joj ne vjeruju. Navodno Zlatanova partnerica Helena Seger dopušta njegove povremene ‘izlete’.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr