Sofia Richie udala se na jug Francuske, a nosila je čak 3 Chanelove kreacije

Sophia Richie vjenčali su se ovog vikenda na jugu Francuske, a sama ceremonija održana je u hotelu CAP-EDEN-ROC. Pisali smo o njenoj djevojačkoj večerikoja se održala u jednom od najelitnijih hotela u Parizu, a Francuska je ostala kao odabrana destinacija i za sam čin vjenčanja.

Mlada je tijekom svadbe promijenila čak tri Chanel kreacije, a Vogue vjenčanja pratio je i finale fitinge prije par tjedana, koji su se, naravno, odvijali u francuskoj prijestolnici mode.

Model i najmlađa kći Lionela Richieja, Sofia, Elliot Grainge izgovorili su sudbonosno ja u subotu, 22. travnja, a mladi je cijeli vikend bio od glave do pete odjevene u Chanel.

Njezini bivši partneri su Justin Bieber i Scott Disick, a Sofia je konačnu sreću pronašla s britanskim producentom i vlasnikom glazbene izdavačke kuće. Njihove obitelji su poslovno povezane, a njih dvoje se poznaju čak i od ranog djetinjstva.

Sofijin modni stil je dosta evoluirao s godinama, ali iako i dalje jako mlada, odlučila se za otmjen izgled u danima pred svoju svadbenu ceremoniju.

Jednu Chanel kreaciju nosila je na probnoj večeri, drugu (vjenčanicu) na samoj ceremoniji, a kratku haljinu, inspiriranu pista Chanel modelom koji je nosila Claudia Schiffer, odabrala je za nakon zabave.

Više o temiIzvor: Journal.hr