Tudor za 24sata: Imam osjećaj da Hajduk osvoji Ligu prvaka!

BIVŠI TRENER HAJDUKA JE UVJEREN

Foto: Tomislav Gabelić/24sata

Gledao sam juniore, naravno. Zasluženo su pobijedili, djeca igraju dobro, na rezultat kako i treba. Kad su već tako sigurno došli u završnicu, zaslužili su da i pobjede, rekao nam je Tudor

Igor Tudor bio je oduševljen nakon dramatične pobjede Marseillea protiv Lyona. Ne samo zbog bitna tri boda u borbi za Ligu prvaka, već i što je na tribinama imao veliku podršku svoje obitelji, oca i majke, sestre, nećaka i tete.

– Oni su bili u Ženevi, gledali su moj klub Hajduk u polufinalu Lige prvaka mladih pa su došli pogledati i ovu utakmicu. Oni će sutra na finale, a ja na žalost ne mogu – kazao je Igor Tudor francuskim novinarima nakon pobjede.

Fotografija: STEPHANE MAHE/REUTERS

Nakon službenog dijela press konferencije odvojio je nekoliko minuta i za nas, i razgovor na temu koja sve zanima. Povijesno finale za Hajduk koji se danas od 18 sati bori za prvi europski trofej protiv AZ Alkmaare.

– Gledao sam juniore, naravno. Zasluženo su pobijedili, djeca igraju dobro, na rezultat kako i treba. Kad su već tako sigurno došli u završnicu. zaslužili su da i pobijede. Svaka im čast, imaju dobru energiju u momčadi što je jako bitno, vidi se da oni hoće, a uvjeren sam da ću i pobijediti… – kazao je Tudor i dodao:

Foto: Tomislav Gabelić/24sata

– Finala se ne igraju, nego osvajaju. Ja sam uvjeren da ćemo mi to sutra dobiti, tu su male razlike i pobjeđuje momčad koja ima bolju energiju, koja ima to u sebi, a ja vidim taj pobjednički gard u njima. Nebitno tko stoji na drugoj strani, ne znam ih, ali takav mi je osjećaj da će Hajduk osvojiti Ligu prvaka mladih, što im ja od srca želim – zaključio je Tudor.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr