Zarini parfemi pristupačne su verzije poznatih dizajnerskih mirisa

Zarini parfemi koji su pristupačne verzije poznatih dizajnerskih mirisa

Zarini parfemi koji su pristupačne verzije poznatih dizajnerskih mirisa

Parfem se često ističe kao naš osobni pečat. Vežemo ga za razne uspomene, a ujedno je naš zaštitni znak. Stoga je pronalazak savršenog parfema podosta težak zadatak. Naime, mnogi od nas ne koriste izričito jedan parfem već volimo eksperimentirati s raznim prije nego što pronađemo svoj prepoznatljiv miris. Upravo zbog toga najčešće se nađemo u nerealnoj situaciji gdje želimo kupiti mnogo skupa parfema kako bismo pronašli jedan koji nam odgovara. Ako se pronalazite u ovom scenariju ne brinite, pronađite rješenje za vas.

Zara prevariti parfemi koje već danas možete kupiti

Zara je poznata po rekreaciji dizajna vrhunskih marki. Već smo pisali o poznatoj verziji Zara Mach & Mach cipela, a sada su na red došli parfemi. Naime, unazad nekoliko tjedana jedan od većih trendova na Tik Toku su takozvani Zarino dupe parfemi koji mirišu na dizajnerske parfeme. Točnije, mnogi Zara parfemi imaju slične, ako ne i gotovo iste mirisne note kao i mnogi dizajnerski parfemi. Upravo zato smo odlučili za vas izdvojiti najbolje Zarino dupe parfeme koji će mirisati baš poput onih dizajnerskih.

Top 6 Zara parfema koji mogu zamijeniti dizajnerske parfeme

Omiljeni kult Byredo ciganska voda jedan je od niša parfema koji svaka trendseterica naprosto obožava. Ne, Zarina verzija parfema Haljina s lopočima neodoljivo podsjeća na Byredov klasik. Mirisne bilješke Vert De Bergamota, zelena menta i mošus podsjećaju na ovaj dizajnerski parfem, ali je Zarin miris mnogo pristupačniji u odnosu na Byredo Gypsy Water, čija cijena doseže i do 320 dolara za 100 ml.

Jo Malone drvena kadulja i morska sol

Drvo ebanovine Zara dio je kolekcije ‘Zara Emotions’ i jedan je od najpopularnijih Zarinih parfema. Svoju popularnost može zahvaliti činjenici da je nastao u suradnji s timom Jo Malone i nedvojbeno podsjeća na Jo Malone drvena kadulja i morska sol miris. Oba mirisa sadrže note ebanovine, djeteline i ružičaste soli što čini ovaj miris idealan za hladne jesenske dane.

Mnogi ističu kako ih Zara sok od jabuke parfem nedvojbeno podsjeća na Chanel Chance miris. Zajedničke note grejpa, jasmina i cedra vežu ova dva parfema i čine ih savršenim prevariti kombinacijom koju će obožavati mnoga ovog ljeta.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Red 540

Baccarat crvena 540 Maison Francis Kurkdjian ističe se kao jedan od najpoznatijih mirisa u cijelom svijetu. Njegova popularnost i cjenovno je izražena, br Zarin Red Temptation miris je dosta blizu ovom parfemu. Oba parfema spajaju note naranče, jantara i everlyja za elegantan, intenzivan i, što je najvažnije, dugotrajan miris.

Opojni cvjetni miris jantara, koji je savršen za jesen, opisuje Zarin miris Gardenia. On se često uspoređuje s Crni opijum Yves Saint Laurent mirisom čiji spoj nota bijelog cvijeća, vanilije i jasmina naprosto oduševljavaju.

Zarina crvena vanilija ja Lancomov Život je lijep kao da hodaju ruku pod ruku što se nota tiče. Zarin parfem karakteriziraju note crnog ribizairis i vanilija, dok se kod Lancôma ističu slične note s dodatkom irisa i pačulije.

Foto: Zara, Douglas, Parfumerija Lana, Byredo, Chanel, Jo Malone

Više o temiIzvor: Journal.hr