IMA LI PUTIN STVARNO DVOJNIKA? Kremlj napokon odlučio stati na kraj glasina: 'Vidite kakvog predsjednika imamo'

Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev, Guliver Images

Autor: Dnevno.hr/IJ

Već dulje vrijeme u javnosti se spekulira kako ruski predsjednik Vladimir Putin ima dvojnika koji umjesto njega ide na neke javne nastupe.

Iako se Kremlj dugo nije obazirao na takve komentare, sada su ipak odlučili stati na kraju glasina.

“Vjerojatno ste čuli da Putin navodno ima mnogo dvojnika koji rade umjesto njega dok sjedi u bunkeru. To je još jedna laž”, rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov za vrijeme obrazovnog događaja u Moskvi gdje se susreo s mladim ljudima.

“Vidite kakvog predsjednika imamo. Bio je i jest megaaktivan. Mi koji s njim radimo teško ga možemo pratiti”, dodao je Peskov.

Kremlj odbacuje sve tvrdnje

Iako je glasina sve više od početka rata u Ukrajini u veljači prošle godine, opet su se intenzivirale prošlog tjedna nakon što je objavljeno da je Putin putovao u Ukrajinu kako bi posjetio ratne zone pod ruskom okupacijom.

Tajnik ukrajinskog vijeća za nacionalnu sigurnost Oleksij Danilov tada je rekao da to nije pravi Putin, da će Kremlj odbaciti njegove tvrdnje.

Nema nikakvih dokaza da se na Putinovim službenim sastancima pojavljuje dvojnik.

Autor:Dnevno.hr/IJ

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr