Jerry Springer žalio zbog showa pa priznao: Uništio sam kulturu i nadam se da u paketu nije vruće

smrt voditelja

Foto: FRED PROUSER/REUTERS

U studenom 2022. godine Springer je rekao da ne smatra da je showom bio početnik reality emisije

VoditeljJerry Springerpreminuo je u 80. godini, kako pišeTMZ. Jerry je 27 godina vodio talk show ‘The Jerry Springer Show’. 2022. Springer je čak izjavio da žali zbog showa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegov talk show bio je poznat po gostima koji su često ulazili u sukobe, čak i jedne fizičke, a sve se to događalo dok je publika u pozadini uzvikivala: ‘Jerry, Jerry, Jerry, Jerry!’. Upravo zbog toga se njegov show smatra jednim od najkontroverznijih ikad, ali je u isto vrijeme bio jedan od najgledanijih.

U studenom 2022. Springer je u podcastu Davida Yontefa Behind the Velvet Rope rekao da još uvijek pomalo žali zbog serije i da se nada da zbog toga neće završiti u paketu. Našao se i da je njegova emisija vjerojatno uništila pop kulturu, a voditelj ga je upitao smatra li se utemeljiteljem reality televizije.

– Ma ne. Zapravo se ispričavam. Žao mi je. Što sam to napravio? Uništio sam kulturu. Samo se nadam da u paketu nije tako jako vruće jer ja lako izgorim. Imam blijedu put i to me nekako brine – našalio se tada Springer.

Foto: Nick Ray/NEWS SYNDICATION

Njegova emisija započela je 1991. kao emisija u kojoj su se raspravljali politički problemi. Ubrzo se sve u emisiji promijenilo te je postala potpuna suprotnost od početaka. ‘The Jerry Springer Show’ jedno je vrijeme bio popularniji od emisije Oprah Winfrey. Snimanje je završilo 2018. godinu.

Foto: YouTube

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr