Strahonja: Hajduk je zakinut za penal i crveni karton u V. Gorici

SUDAČKA ANALIZA

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hajduk protiv Gorice nije uspio doći do sva tri boda i doveo se u situaciju da Dinamo ima priliku doći do naslova baš na Poljudu. Strahonja kaže kako ipak nije trebalo biti tako

Pobjedom Rijeke oni Lokomotivom završeno je 31. kolo HNL-a. Međukolo donijelo nam je puno zanimljivih utakmica i mogli smo uživati ​​u sjajnom nogometu. Dinamo je pobjedom protiv Varaždina došao na korak do novog naslova, Stjepan Tomas donio je pobjedu u Gradskom vrtu nakon 11 utakmica, Šibenik je slavio protiv Slaven Belupaa Gorica izvukao važan poen protiv Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baš je utakmica između Gorice i Hajduka bio je najkontroverzniji u ovoj rundi. Iako je na kraju završilo bez golova i bez pobjednika, zanimljivih situacija nije nedostajalo.

Nedosuđen penal za Hajduk

Nakon 15 minuta bez većih uzbuđenja, u 16. minuti je sudac Zdenko Lovrić dosudio kazneni udarac za goste nakon što je Mlakarov ubačaj po zemlji pogodio Slavka Bralića u ruku. Međutim, Lovrić je nakon pregleda VAR snimaka promijenio odluku.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Sudački ekspert Mario Strahonja kazao je kako je Hajduku u toj situaciji trebao stići jedanaesterac. Prema Strahonji, Hajduku je oduzet jedanaesterac, dok je u drugoj utakmici jedanaesterac nepravedno dosuđen. U utakmici između Istre ja Osijeka, momčad iz Pule dobila je priliku poravnati rezultat iz penala. Čeberko je srušio Bakrara, au 85. minuti Malenica je obranio penal Boultamu.

Mario Strahonja procijenio je kako tu nema govora o kazni i kako je nepravedno dosuđen.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr