Let 3 se “teleportirao” u Liverpool, okupljeni oduševljeni: “To ne vidiš svaki dan”

Nakon što su se događaj odgodili zbog kiše nekidan, Let3 se u četvrtak navečer uspješno teleportirao u Liverpool! Tamo će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu. A umjesto Mame ŠČ koju svi znamo, pri dolasku se čula i ona u klapskoj verziji. Više donosi novinarka Dnevnika Nove TV Ana Brenčić.

GalerijaLet 3: Teleportacija u Liverpool - 2 Let 3: Teleportacija u Liverpool - 5 Let 3: Teleportacija u Liverpool - 4 +1Let 3: Teleportacija u Liverpool - 3


“Nema ničeg što je ružno, samo lijepe stvari, nema cenzurasve se može, nema navijača i nema nikog tko krade djecu”, čulo se pri dolasku.

Konstrakta i Gordan JandrokovićVIDEO I predsjednik Sabora zahvalio se pjesmi srpske predstave na Eurosongu, pogledajte njegovu verzijuVolodomir ZelenskiZelenski nakon eurovizijske pobjede: “Naša glazba osvojila je Europu. Siguran sam da naš pobjednički akord u borbi s neprijateljem nije daleko”

Prije nego što su se obratili iz pete galaksije, Let 3 je krenuo put Liverpoola u svom stilu. Na zlatnom traktoru nestali su iza bijele ploče. I dok je ovaj trik upalio, bilo je, jasno, i neuspješnih pokušaja. Ali publika naravno – oduševljena performansom.

“Ne znamo kako su to izveli, mađioničarski trik, oni su vjerojatno sad već u Liverpoolu”, kazale su gledateljice. “To ne vidiš svaki dan, to ne vidiš ni u desetljeću, ni stoljeću, jedanput u tisućljeću“, kazao je Mojmir.

A kakav bi to bio performans bez Mame ŠČ, ovom prilikom u izvedbi klape Luka. Iste ćemo stihove za manje od dva tjedna čuti na pozornici u Liverpoolu. Ne, osim slušanja, što bismo mogli i vidjeti.

“U Liverpoolu, pokazat ćemo k***”, obećao je Mrle.

Nastup bi mogao biti – za pamćenje.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videupriloženom na početku teksta.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 satia više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr