Elena Dizdar otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda

Elena Dizdar otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda

Elena Dizdar otkrila nam je svojih 5 omiljenih beauty proizvoda

Njezino ljupko lice ste mogli vidjeti na brojnim reklamama, a ovog tjedna ona je gošća naše rubrike u kojoj nam poznate dame otkrivaju svoje omiljene beauty proizvode. Ona je Elena Dizdar – model i zaštitno lice brojnih brendova. Svoju karijeru gradila je na domaćoj sceni, ali i izvan granica Lijepe naše. Koga smo sve ugostili prije nje, možete pogledati ovdje.

Elena je djevojka od svega 24 godine, no sudeći po količini iskustva koje ima, ali i ozbiljnosti kojom pristupa poslu, mnogi bi rekli da je mnogo zrelija od toga. Ipak, tu ozbiljnost koju održava tijekom snimanja, u pauzama zamjenjuje njezinu simpatičnost. Zapravo, tko god je Elenu upoznao uživo sigurno će vam reći da se radi o rijetko prizemljenoj, a istovremeno jako zabavnoj osobi.

S obzirom na prirodu Eleninog posla, nije ga čudno vidjeti u full glam izdanjima, ali i onim potpuno prirodnim. Ne, u privatnom životu Elena više ima drugu opciju. To nas i ne čudi, s obzirom da njeguje svoje lice i to je vidljivo na prvi pogled, a primjećujemo i po proizvodima koje nam je izdvojila kao favorite.

Inače, Elenin put do svijeta modelinga vrlo je zanimljiv. Nakon godina bavljenja taekwondoomom, odlučila se prijaviti na izbor za Miss sporta i pobijedila je. To joj je otvorilo vrata prema modelingu i od tada, uz puno rada, niže samo uspjehe.

Korektor

“Ne koristim puder, ali korektor je moj ići za sve! Lice se doima uvijek odmorno, a bez teške šminke”, kaže nam.

Maska za lice

“Koža mi je uvijek izložena raznom stresu, ali dobra maska ​​joj vrati sjaj i podatnost!”

Flasteri za oči

“Beauty favorit bez kojeg ne idem nigdje”, kaže nam kratko i jasno.

Parfemski losion za tijelo

“Koža je ogledalo koliko brinemo o sebi, zato je bitno da uz njegovu kožu lica brinemo i tijelo. Obožavam što odaješ svježe dojam uz notu omiljenog parfema”.

Krema za lice sa SPF-om

“Obožavam sunce i imam zahvalnu kožu koja nije sklona crvenilu no opreza nikad dosta! Kožu imamo samo jednu”.

FOTO: Instagram (@dizdar_el), Cult Beauty, Chanel, DermaCare, Laboratorios Babe,
Olival, Skintegra, L’Adria, YSL Beauty, Lancome, Catrice, Biologique Recherche

Najčitanije

Učitati još

Više o temiIzvor: Journal.hr