'ŽELIMO EUROPSKA NATJECANJA, IMAMO MENTALITET POBJEDNIKA' Bišćan nahvalio ekipu, posebnog mladog talenta

Foto: Vojko Bašić / CROPIX

Autor: Ivan Lukač

Nakon što je osvojio naslove sa slovenskom Olimpijom, drugu ligu s Rudešom, kup s Rijekom Igor Bišćan danas je na svojoj policiji osigurao dolazak naslov prvaka Hrvatske s njegovim najdražim Dinamom.

“Čestitam svima koji su sudjelovali u osvajanju naslova prvaka, posebno igračima. Dečki su fenomenalni, s pravom su osvojili naslov prvaka. Jako smo sretni, idemo u Zagreb s novim titulom. Napravio sam neke promjene. Ristovski je bio fenomenalan na poziciji stopera. Perića smo morali poštedjeti zbog ozljeda. Moharrami je pokrio desni bok. A Topić je dečko koji zaslužuje povjerenje i šansu. Odlično je odigrano pred punim Poljudom. Nije tajna da sam ja trener koji će igrati određen stil nogometa” započeo je Bišćan za MaxSport.

Zatim je nastavio: “Dečki su to vrlo brzo shvatili, da ne smijemo primati puno golova ako želimo pobjeđivati. U idućim utakmicama će priliku dobiti mlađi igrači i oni kojima nedostaje minutaža. To me veseli, želim vidjeti koliko će pokazati jer su na treningu dobri. Protiv Osijeka idemo s gardom i mentalitetom prvaka. Bit će promjena u sastavu, ali cilj nam je isti.”

Velika pobjeda

Komentirao je i sam susret: “Nismo mi bili ti koji su trebali utakmicu odvesti u neki nemir, koncentrirali smo se na čvrsti blok, pokušali smo posjedom isfrustrirati Hajduk da nam otvori prostor. Dobro smo ušli u utakmicu i čak iznenadili Hajduk. Nije to bilo lijepo za publiku, ali igrao se ozbiljan nogomet.”

Konferenciju za medije zaključio je velikom najavom: “Želimo se plasirati u europska natjecanja, Moramo biti zahtjevni, imamo mentalitet pobjednika i moramo odigrati više ovakvih utakmica s još više izlazaka prema naprijed.

Topić je moja odluka, mislim da je to najbolje za klub. Dobio je batine i dao ih je, namjestio šansu, borio se. NItko ne odlazi, te moje odluke ne znače ništa. Ne smijemo se bojati staviti mladog igrača u vatru.”

Što je rekao trener Hajduka pogledajteOVDJE.

Autor:Ivan Lukač

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr