Met Galu su obilježila tri makeup trenda i sva tri možete iskopirati vrlo lako

Pretpostavljamo da vam je ovo danas već milijunti članak o Met Gali koji ste vidjeli i otvorili. Tako je kako je, ali za razliku od svih ostalih, u ovom se nećemo baviti onim što je tko obukao. To smo već analizirali. Ovdje ćemo se baviti šminkom i beauty trendovima koji su najavljeni na najiščekivanijem crvenom tepihu sezone.

Ako je ovogodišnja Met Gala nešto najavila, to je da se vraćamo klasici. Tri makeup trenda obilježila su ovogodišnju Met Galu i napokon su sva tri jako nosiva i možete ih iskopirati i sami. Radi se o no makeup looku, smokey eye looku te onom klasičnom s crnim tušem. Svaka od poznatih dama to je izvela na svoj način i ne možemo reći da je ijedna pogriješila.

Bez šminke na način Met Gala

Prirodni izgled, šminka koja ne izgleda kao šminka i clean girl estetika pojmovi su koji vladaju beauty industrijom već neko vrijeme. Svi žele izgledati blistavo, ali ne i kao da imaju hrpu šminke na licu. Matirajući puderi pali su u drugom planu, koža je sada hidratizirana, sjajna, a pjegice i sitne nesavršenosti više se ne skrivaju. Također, naglašena je rumenost obraza kao i sočne usne na kojima nosimo ulja i sjajila, a ne trajne ruževe kao donedavno.

Sydney Sweeney, profimedia

Više o temiIzvor: Journal.hr