Nijanse bijele koje odišu luksuzom i profinjenošću – kako ih nositi ove sezone?

Već znamo koje će skupocjene nijanse biti u trendu u nadolazećim mjesecima, ali bijela boja posebno se izdvojila. Proljetna i ljetna sezona u znaku su “50 nijansi bijele”. Nekoliko je razloga za ovaj val ekru, krem ​​i druge nijansi bisera i bjelokosti.

Mnogi dizajneri okrenuli su se pojmu jednostavnosti kako bi poslali jasnu i izravnu poruku. Bijela boja je sinonim za mir, svježinu, sofisticiranost i minimalizam. Zauzela je važno mjesto tijekom revija brojnih modnih kuća i dizajnera. Vidjeli smo na modnim pistama američkih dizajnera Brandona Maxwella i Proenzea Schoulera, da ne spominjemo one pariške marke Ami i Coperni. Komadi u bijeloj boji simoboliziraju opću želju za čistoćom i mirom. Osim toga, izgleda iznimno luksuzno i ​​može se nositi kao upečatljiva nijansa za stvaranje skupocjenog proljetnog ili ljetnog outfita.

Kako nositi trendi bijele boje?

Što bi bili topliji mjeseci bez zdrave doze bijele i krem ​​boje u vašem ormaru? Nosite je od glave do pete kako biste izgledali kao oličenje skupocjenog minimalizma. A možete se odlučiti i za lježeran izgled majice bez rukava oštrih linija, svijetlih traperica, bijelih boyfriend košulja ili maksi haljina. Ne zaboravite unijeti dodatan dašak sofisticiranosti uz minimalističku šik torbu.

Jedna od najboljih stvari kod bijele boje je ta što djeluje kao reflektor kada nosite i osvjetljavate vaše lice na najsuptilniji i najlaskaviji način. Uz bijelu ide sve – lako ju je kombinirati i stilizirati, iako je mnogi izbjegavaju nositi u svakodnevnim aktivnostima, pogotovo bijele kombinacije od glave do pete jer ih je teško održavati uredima i čistima.

Više o temiIzvor: Journal.hr