Pedro Pascal sinoć se pojavio na Met Gali u najvažnijoj i još uvijek nosivoj kombinaciji

Met Gala najvažniji je modni događaj u svibnju. Ovogodišnja tema bila je bogata modna ostavština njemačkog dizajnera Karla Lagerfelda. On je dizajner koji je zauvijek obilježio modnu industriju, a najpoznatiji je po radu za modnu kuću Chanel koju je revitalizirao i vratio u sam vrh moderne industrije kada su svi govorili da je njihovo vrijeme prošlo.

Na crvenom tepihu tako smo vidjeli mnoštvo crno-bijelih kombinacija, tvida i stvarno puno mašni. Neki su bili kreativniji od drugih pa su tako Doja Cat i Jared Leto došli zamaskirani u Lagerfeldovu mačku Choupette. Ipak, onaj tko nas je najugodnije iznenadio svakako je bio Peter Pascal koji je odabrao netipičnu mušku kombinaciju.

Pedro Pascal Met Gala, Profimedia

Nosivo, ali ne i dosadno

Neobične kreacije navikli smo viđati na žene dok su muškarci na S Galijem i dalje većinom “pitomi” u odabiru svoje modne kombinacije. Ipak, Pedro se odlučio odmaknuti od toga, a svejedno nije otišao u karikaturu ili u kostim poput Jareda Leta. On je nosio dugi crveni kaput, a ispod njega crvenu košulju i kratke crne hlače.

Sve je upotpunio crnim čarapama, čizmama i kravatom. Također, odlučio se za zalizanu frizuru, što nije tipično za njega. Pedro je ovime pokazao da muškarci ne moraju nužno biti u klasičnim i dosadnim odjelima, a svejedno nije otišao u ekstrem kao neki. Pedrovu kreaciju potpisuje Valentino.

Više o temiIzvor: Journal.hr