Ne, cijene najma nekretnina u Beogradu padaju

Najveći kvadrat za iznajmljivanje u cijelom gradu je u središtu Beograda i cijena mu je 16,3 eura.

Danas je puno lakše pronaći stan po pristojnoj cijeni nego lani, a to pokazuju i službeni podaci. Prema podacima portala za oglašavanje nekretnina nekretnine.rs, pad cijena najma u travnju jasno je vidljiv u Beogradu, ali iu Nišu, Pančevu…

Također, agenti za nekretnine sigurni su u jedno: „2022. neće ponoviti” ni kada su u pitanju cijene najmanje kvadratura nekretnina, piše Blic. Beograd je tradicionalno grad koji je u vrhu ljestvice po cijenama najma.

S druge strane, najjeftiniji od većih gradova su Kragujevac i Niš, vidljiva je promjena u odnosu na ožujak, kada je kvadratni metar bio jeftiniji u Pančevu.

Najveći kvadrat za iznajmljivanje u cijelom gradu je u središtu Beograda i cijena mu je 16,3 eura. Praktično, stan od 60 kvadrata u glavnom gradu u prosjeku košta oko 980 eura.

Istovremeno, najjeftinije je u Mirijevu, gdje je cijena 8,8 eura po kvadratu, što je nešto manje od 500 eura za stan od 60 kvadrata. Da, to je cena u Mirijevu koja važi za opštinu Malta, a ne za periferiju Beograda.

Istovremeno, Mirijevo je zadržalo cijenu u travnju i nije se mijenjalo u odnosu na ožujak. Odmah nakon centra, cijena kvadrata

Više o temiIzvor:Poslovni.hr