Plavi pobijedili u igri, a izgubili plemenski imunitet. Antonia je zajecala: 'Teško nam je palo…'

‘PREŽIVIO’

Foto: NOVA TV

Nakon gozbe plavog tima, došlo je vrijeme za natjecanje za plemenski imunitet na vrlo zahtjevnom poligonu s blatnim preprekama koje su i ovoga puta sreću donijele crvenom plemenu

Igre za nagradu, potvrdili su to i ovoga puta, plavom timu idu bolje nego one za plemenski imunitet. Međutim, i ona im je umalo izmakla iz ruke i to za svega nekoliko milisekundi. Naime, Bojan i Denis u tijesnoj igri natjecali su se za posljednji treći bod, a gotovo u isti tren završili su zadatak, pa su svega dvije milisekunde presudile u tome tko će za nagradu dobiti fini cheescake.

Foto: NOVA TV

Nakon gozbe plavog tima, došlo je vrijeme za natjecanje za plemenski imunitet na vrlo zahtjevnom poligonu s blatnim preprekama koje su i ovoga puta sreću donijele crvenom plemenu te je igra završena u njihovu korist s rezultatom dva naprama šest. Pobjednički bod za crveni je tim donio Kalu, koji je time poboljšao svoj status u klanu, no koliko dugo ćemo tek vidjeti.

– Drago mi je da je pleme imao povjerenje u mene i da sam iskoristio svoju drugu šansu – rekao je. Dok su i ovoga puta članovi crvenog tima otišli na plemensko vijeće kao promatrači, plavi su opet morali donijeti tešku odluku o tome koga će poslati u igru ​​za eliminaciju.

Foto: NOVA TV

Za razliku od Kalua, potpuno je drugačije raspoloženje vladalo kod Antonija u plavom vremenu koje je gubitak igre jako pogodio, pa je i pred svima zajecala. ‘Svima nam je poraz teško pao’, kazao je Leo koji je priznao da je umalo i on zaplakao.

U igri za osobni imunitet u plavom plemenu David je imao najviše sreće te je osvojio ogrlicu koja će ga ovoga puta štititi, ali i dati mu veliku moć da izabere osobu koja će ići izravno u eliminacijsku igru. ‘Sretan sam zbog sebe i žao mi je Denisa’, rekao je David. Ujedno napominje da će tu osobu dati na izbor Denisu kako bi se mogao boriti protiv lakšeg protivnika. David i Denis, koji su se odvojili od plemena, morali su na plemenskom vijeću objasniti kako je došlo do razdvajanja.

Foto: NOVA TV

– Bilo je nekoliko glasova i vidjeli smo u kojem smjeru ide to glasovanje. Budući da smo bili grupa ljudi koja više komunicira, imali smo i neke svoje interese iu tome smo se prepoznali. Razdvajanje u logor možda je izgledalo kao drastičan korak u javnosti, ali radilo se o više sličnih navika, drugačijem rasporedu prehrane, drugačijim temama – objasnio je Denis, ističući da je sve to
igra i da ne želi unijeti emocije u odluke.

Antonia je upitana o prijateljstvu s Denisom, s kojim je u početku bila dobra, a kasnije su ušli u ozbiljne sukobe. Ona je odgovorila da joj je Denis istaknuo što mu smeta kod nje.

– Tada se sve počelo kovitlati. S Denisom na kraju nije bilo jednostavno – ispričala je. Kad je došlo vrijeme za glasovanje, svoj je glas dao upravo njemu.

– Zato što sam s njim u najlošijim odnosima i bez obzira na to što je sada mir i nema tenzija, ne mogu zaboraviti kako je reagirao na neke stvari. Također je po statistici najlošiji – objasnila je Antonia.

Najviše glasova dobio je Denis, njih četiri, a Norino se ime i ovoga puta našlo na više listića.

Foto: NOVA TV

– Volim te igre, pokazao sam da mi to ide. Dobro se osjećam, imam snage, balans mi nije loš – rekao je Denis nakon što je saznao da ide u eliminacijsku igru. Nakon plemenskog vijeća, Denis je hladne glave razgovarao s timom koji ga je izglasao, s porukom da želi čuvati pleme i priželjkivati ​​pobjedu u novoj igri za plemenski imunitet kako bi ipak ispao netko od crvenih igrača.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr