Kovačić asistirao, 'bluesi' šesti put zaredom izgubili: Arsenal bar malo opet na vrhu ljestvice

U PREMIJERI

Fotografija: DYLAN MARTINEZ

‘Topnici’ su vrhunski ušli u utakmicu i već nakon prvog poluvremena imali prednost od 3-0, a izabranici Franka Lamparde do kraja su uspjeli zabiti tek počasni gol

U posljednjem susretu 34. kola engleske Premier lige nogometaši Arsenala su prilično lako pobijedili Chelsea 3-1 na svom terenu čime su se vratili na vrh ljestvice. Arsenal ima dva boda više od Manchester Cityjaali klub iz Manchestera ima dvije utakmice manje.

Fotografija: DYLAN MARTINEZ

Arsenal je slomio Chelsea nakon samo 45 minuta igre, na odmoru se otišlo uz 3-0 prednost domaćina. Potpuno je dominirao Arsenal u prvom dijelu, a sve je to naplatio Odegaard s dva pogotka za 2-0, u 18. i 31. minuti, dok je u 34. Brazilac Gabriel Isus zabio za velikih 3-0.

U nastavku je Arsenal primirio ritam, a Chelsea je tek dao počasni pogodak. Hrvatskiac predstavnik Mateo Kovačić asistirao, a Madueke je u 65. minuti postavio konačni rezultat ove utakmice. Kovačić je odigrao cijelu utakmicu za goste.

Fotografija: DYLAN MARTINEZ

Arsenal pobijedio je nakon četiri prvenstvene utakmice bez pobjede. Chelsea je zadnji put pobijedio sredinom ožujka te je tek 12. na ljestvici., a posljednjih je šest utakmica u svim natjecanjima – izgubio.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr