Bili su omiljeni par, a onda ga je prevarila s 19 godina starijim: Sad su imali neugodan susret…

PAR IZ ‘SUMRAK KADULJE’

Foto: Profimedia

Robert je došao u društvo djevojke Suki Waterhouse, a Kristenina zaručnica Dylan Meyer na iznenađenje mnogih nije bila prisutna

Glumica Kristen Stewart (33) pojavila se na ovogodišnjoj Met Gali, a oduševila se kombinacijom za koju su kritičari komentirali da izgleda kao da je stigla direktno iz ormara Karla Lagerfeld.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kristen je nosila široke crne hlače i skraćenu jaknu, a na sebi nije imala gotovo nimalo šminke. Na iznenađenje mnogih nije bilo u društvu zaručnika Dylan Meyer.

Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

Na Met Galu došao je i Kristenin bivši – glumac Robert Pattison (36) i to u društvu djevojke Suki Waterhouse s kojom se do sada rijetko pojavljivao u javnosti.

Par je zajedno još od 2018., ali je glumac dao sve od sebe da njihovu vezu drži podalje od svjetla holivudskih reflektora. Par se prvi put zajedno pojavio krajem prošle godine, a ovakva tajnovitost zbunila je Robertove obožavatelje.

Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

Inače, Kristen i Robert upoznali su se na snimanju hit franšize ‘Sumrak saga‘, čiji je prvi nastavak izašao 2008.

Foto: Suzan/PRESS UDRUGA

U vezi su uplovili 2009. i postali holivudska senzacija, a zajedno su bili do 2013. Razlog prekida bila je Kristenina afera s 19 godina starijim redateljem. Rupertom Sandersomkoji je u to vrijeme bio u braku.

Foto: Profimedia

Slavni par tada je prekinuo, a mnogi obožavatelji su zbog toga zamrzli Kristen. Ona je kasnije priznala da joj je Robert bio prva velika ljubav, a nekoliko godina kasnije priznala je da je biseksualna. 2021. zaručila se s redateljicom Dylan Meyer.

Foto: REUTERS/PIXSELL

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr