IWG, najveći svjetski pružatelj rješenja za hibridni rad, nakon Zagreba otvorit će poslovni centar Regus u Slavonskom Brodu

Međunarodni radni Group (IWG), najveći svjetski pružatelj rješenja za hibridni rad koji ima niz brendova uključujući Razmaci ja vladao bi, zbog rastuće potražnje za hibridnim radom otvara najsuvremeniji fleksibilni radni prostor u Slavonskom Brodu. Rezultat je to partnerstva s tvrtkom Simplex doo, koji je odabrao IWG-ovu platformu fleksibilnog radnog prostora i njegov brend Regus.

Riječ je o četvrtoj lokaciji IWG-a u Hrvatskoj i prvoj izvan Zagreba gdje trenutno tvrtka ima dva Regus centra i jedan Spaces, na ukupno 6.500 m2.

Slavonski Brod jedna je od najbrže rastućih lokacija u regiji. Potražnja za radnim prostorima na tom području iznimno je velika, a broj upita za prostor na IWG lokacijama u stalnom je porastu.

Nova Regusova lokacija u Slavonskom Brodu sadržavat će privatne urede, sobe za sastanke, prostore za co-working i kreativne industrije. Smještena na adresi Trg pobjebe 29, ova nova lokacija dio je nastojanja IWG-a da odgovori na rastuću potražnju za vrhunskim fleksibilnim radnim prostorom na području Slavonskog Broda.

Smješten u prizemlju i na 1. katu, novi Regusov centar pružit će prostor etabliranim tvrtkama i start-upovima iz različitih industrija, uključujući financijsku, pravnu, tehnološku i kreativnu, a IWG-ova usluga Design Your Own Office omogućuje tvrtkama da u potpunosti prilagode prostor svojim potrebama.

Neviđena potražnja pojedinaca i tvrtki svih veličina za hibridnim radnim rješenjima nastavlja se, te IWG planira čak 1.000 novih lokacija tijekom sljedeće godine. Hibridni rad tvrtki nudi znatno nižu bazu troškova uz prosječno uštede od 11 tisuća USD po zaposleniku[1].

Vlasnici zgrada ulaze u IWG platformu kako bi povećali povrat na svoje nekretnine kapitalizirajući svu veću potražnju za hibridnim radom. IWG godišnje ulaže oko 50 milijuna funti u svoju tehnološku platformu, a partnerima pruža svoju ekspertizu i podršku u dizajnu i opremanju kao i mogućnostima prodaje i marketinga.

IWG je vodeći svjetski pružatelj fleksibilnog radnog prostora – trenutno ima 3.500 lokacija u više od 120 zemalja, a njegovi članovi mogu pristupiti svim lokacijama i poslovnim uslugama putem IWG aplikacija.

Kako se povećava potreba za hibridnim radom, popunjenost konvencionalnih ureda nastavit će se padati jer poduzeća zahtijevaju manje tradicionalnog prostora te se okreću fleksibilnom radnom prostoru. IWG je 2022. godine ostvario partnerstva sa stotinama novih lokacija te je na dobrom putu da tijekom sljedeće godine u svoj portfelj doda još 1000 novih. U njegovoj bazi klijenata nalazi se 83 posto kompanija s poznate liste Fortune 500.

Mark Dixon, izvršni direktor i osnivač IWG-a, komentirao je:

“Ovim otvaranjem dodatno osnažujemo svoju prisutnost u Hrvatskoj. Kao važno poslovno središte, Slavonski Brod je za nas fantastično mjesto koje će potaknuti naše planove za širenje. Potreba za visokokvalitetnim fleksibilnim radnim prostorima nastavlja rasti jer hibridni rad postaje ‘novo normalno’. Veliko nam je zadovoljstvo surađivati ​​s tvrtkom Simplex doo na razvoju Regusa prema ugovoru o upravljanju koji će njihovoj zgradi pružiti vrhunski radni prostor.

Naše prisustvo u Slavonskom Brodu dolazi u trenutku kada sve više tvrtki shvaća da fleksibilan rad povećava zadovoljstvo zaposlenika, a istovremeno pomaže okolišu. Naš model radnog mjesta također dokazano povećava produktivnost i omogućuje tvrtkama da skaliraju svoje poslovanje uz značajno niže troškove.”

Siniša Stanić iz tvrtke Simplex doo naglasio je: „Drago mi je vidjeti da ovaj koncept poslovanja napreduje na našem tržištu te smatram da iu našoj regiji može donijeti iskorak ekonomskog rada kao što iu zapadnim zemljama.

IWG-ova multi-brending strategija širenja osmišljena je za sve vrste poslovanja i poduzetnika. IWG stvara osobnu, financijsku i stratešku vrijednost za tvrtke svih veličina, od onih najvećih i poznatih svjetskih organizacija, do pojedinaca i lidera sljedeće generacije u industriji. Svi oni koriste snagu fleksibilnog rada kako bi povećali svoju produktivnost, učinkovitost, agilnost i blizinu tržišta.


[1] Izvor: Globalna analitika radnog mjesta

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr