Kronometar

OSNOVNI PODACI
Naziv Kronometar
namjena Brojač kalorija s dodatnom opremom
Android Trgovina igračaka
iOS Trgovina aplikacijama
Cijena Besplatan / 9,95 eur mj ili 55,08 eur godišnje (Gold)

Cronometer je još jedna od aplikacija koja bi se mogla opisati kao samo još jedan mobilni brojač kalorija, ali osim što omogućuje precizno praćenje koliko se kalorija unosi, s ovom aplikacijom lako je dobiti uvid u kvalitetu konzumirane hrane, ali i neke druge statističke podatke.

Dakle, osim što Cronometer može pratiti makronutrijente (bjelančevine, ugljikohidrate i masti), može pratiti i mikronutrijente (vitamine, minerale i druge spojeve), čime se dobiva nešto dublji uvid u to koliko je odabrana prehrana kvalitetna. je i koliko je prikladno za željeni cilj.postići.

Aplikacija je prilagođena i za različite tipove prehrane i prehrane (keto, veganska i drugo), a tu je i podrška za one koji žele izgubiti na tjelesnoj težini kroz povremeno (intermitentno) gladovanje. Moguće je i bilježiti i tjelesnu aktivnost kako bi se dobio pregled koliko treba povećati ili smanjiti vježbanje, a tu su i druge stvarčice.

Jedna od prednosti ove aplikacije leži u tome što nudi prilično kvalitetnu bazu podataka o hrani, a nudi i mogućnost kreiranja i dijeljenja osobnih recepata. Cronometer također nudi podršku za druge aplikacije i pametne uređaje kao što su Fitbit, Garmin ili Apple Health, tu je i opcija izračuna ciljanog unosa kalorija na temelju početnih podataka i željene brzine mršavljenja ili dobivanja mišićne mase.

Osnovna inačica aplikacije je besplatna, dok se za sve mogućnosti i još više statistika mora odlučiti za izdavanje Golda za koje valja plaćati mjesečnu naknadu od 9,95 eura ili 55,08 eura godišnje.

Više o temiIzvor:Bug.hr