'MODRIĆ SE JEDVA KREĆE, NIJE DOBRO'! Marca razotkrila pravo stanje kod kapetana: 'Čudotvorna Srpkinja nije uspjela'!

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/PV

Pisali smo kako je Luka Modrić na iznenađenje brojnih Beograđana koji su ga pronašli viđen u srpskoj metropoli prošlog vikenda. No čini se, barem prema pisanju Marce, da se dug put nije isplatio…

Posjetio je kapetan čuvenu doktoricu Marijanu Kovačević koja ga je svojim tretmanima trebala pogurati prema bržem oporavku. Zbog ozljeda mišića Luka je trebao pauzirati nekoliko tjedana, a ubrzo su važne utakmice za Real.

Za dva dana finale Kupa kralja protiv Osasune, a za pet dana prva polufinalna utakmica Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Modriću ipak nije pomogla?

Modrić je zbog navedenih ozljeda propustio dvije zadnje prvenstvene utakmice, protiv Almerije i Real Sociedada, a prognoze su govorile da ga sigurno neće biti tri tjedna. Odnosno, kako nema šanse da će se vratiti za finale kupa, dok će prvi polufinalni meč LP-a možda igrati.

Nakon poraza kod Real Sociedada prije dva dana, Ancelotti je gotovo zaprepastio objavu:

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

“Modrić se dobro osjeća i već trenira. Procijenit ćemo njegovu situaciju ovih dana. Sigurno je da nećemo ništa riskirati, ali vrlo dobro se oporavlja i vjerojatno će igrati već protiv Osasune. Ovakav ekspresni oporavak pripisivao je Mirjani Kovačević, slavnoj beogradskoj liječnici kod koje je Modrić bio na tretmanu prošlog vikenda.

Velija imena bila su kod Marijane Kovačević, u Beograd su dolazili Robin van Persie, Diego Costa, Alexis Sanchez, a surađivala je Cristianom Ronaldom. Na tretmane kod nje išli su i Darijo Srna i Ivica Olić. Ove je godine bila u fokusu Australian Openu, gdje je bila u vrijeme Novaka Đokovića.

REUTERS/Albert Gea/Guliver Image

“Poslije mojih tretmana mišić je potpuno nov i nema tragova ozljeda. Nema ožiljaka, fibroze nema mogućnosti da se ozljeda ponovi, to je druga stavka revolucionarnih metoda. Po završetku terapije snimkom provjeravamo je li sve prošlo prema planu.

Poanta je da dođe do potpune regeneracije mišića. Terapije su toliko jake da je jedan sat učinkovit kao cijeli tjedan liječenja bilo kojom drugom metodom u svijetu. Dakle, ako im kažem da je potrebno mirovati mjesec dana, ja riješim problem u četiri sata.” hvali se Kovačević.

Ali Marca piše kako ovaj put srpske čudotvorke nije uspio. Nakon spomenute Ancelottijeve objave španjolski novinari pohitali su u Realov kamp kako bi neposredno prije dvije utakmice godine vidjeli čudesno oporavljenog Modrića. Ne, jako su se razočarali.

AP Photo/Alvaro Barrientos/Guliver Image

“Modrić ima sve manje šanse za igranjem u finalu Kupa. Jedva da je sudjelovao trening nakon poraza od Real Sociedada. Finale Kupa igra se za samo dva dana, a Modrićev nastup je jako upitan.

Ne bude li Modrić igrao u finalu Kupa, svi će se golovi odnositi na njegov povratak do prve utakmice polufinala Lige prvaka. A u tom slučaju vrijeme radi protiv Hrvata”, napisali su novinari Marce nakon posljednjeg treninga Reala i dodali: “Malo je vjerojatno da će Modrić igrati tako važne utakmice u samo nekoliko dana, ako se jedva kreće na zadnjim treninzima prije njih.”

Tko je ta doktorica? Engleski i nizozemski mediji su nazvali “doktor konjska placenta”. Taj nadimak je prati i danas, i čini mi se da će ga još dugo pratiti.

“Uz nesebičnu pomoć majke, koja je bila profesor fiziologije, i oca, inženjera strojarstva i inovatora u Vojnotehničkom oglednom centru, potaknuta željom za istraživanje, imala sam pred sobom godine rada i usavršavanja.”, kaže i dodaje:

AP Photo/Hassan Ammar/Guliver Image

“Kroz privatno medicinsko učenje, počela sam sa oporavkom sportskih ozljeda, koristeći originalno kombiniranje supstanci. Istraživala sam kako se muskulatura može regenerirati u najkraćem razdoblju, bez korištenja lijekova i agresivnih metoda. Metoda liječenja koja koristi je regeneracija ozlijeđene muskulature specijalno ručnom masažom rolerom, uz upotrebu aktivnih supstanci u elektromagnetnom polju, koje se stvaraju prolaskom visokofrekventnih struja kroz oštećeno tkivo.”

Još je i ovo rekla…

„Proces se odvija neinvazivno za pacijenta, bez ikakvih kontraindikacija i alergijskih reakcija. Nakon provedene terapije rezultati doping testa su negativni na prisutnost zabranjenih sredstava u krvi i urinu. Moram napomenuti da su tvari koje se koriste tijekom tretmana potpuno neutralne i sigurne.”

Njene prošle tretmane su stotine poznatih sportaša, popis pacijenata uistinu je fascinantan, a izdvojit ćemo tek neke: Robin Van Persie, Anatolij Timoščuk, Ivica Olić, Glen Johnson, Valerij Božinov, Dejan Stanković, Marko Pantelić, Savo Milošević, Yossi Benayoun, Fabio Aurelio , Albert Riera, Louis Saha, Darijo Srna…

Autor: Dnevno.hr/PV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr