Ovo je svih 111 predavača na .debug 2023, najvećem programerskom spektaklu na našim prostorima

Ovogodišnje izdanje .debuga održat će se 15. i 16. lipnja u Laubi, Algebrinom kampusu i novom prostoru kojeg gradimo samo za našu programersku feštu, a danas otkrivamo i svih 111 predavača…

Najveći ikada programski događaj u našoj regiji, najspektaklularnija developerska manifestacija .debug 2023, dogodit će se15. i 16. lipnjana “starom” mjestu, ali u znatno proširenom izdanju, pa će uz Laubin i Algenbrin kampus zauzeti i potpuno novi prostor koji se gradi upravo kako bi ugostio što više zaljubljenika u softversko inženjerstvo za dva dana!

Osim prostornim kapacitetima, .debug ove godine značajno raste i sadržajem, pa će tako i na čak pet pozornicanastupiti 111 predavačakroz nikada bogatiji program.

Danas vamotkrivamo svih 111 sudionika programa, ali i donosimo “izvadak” iz programa kroz objavu pedesetak naslova nekih od panela i predavanja. Sve to možete pogledati na web-stranici .debuga, dostupnom nawww.debug.hr.

Karte su za.debug 2023već neko vrijeme u prodaji, a kako ih imamo na raspolaganju ograničen broj, preporučujemo vam da što prije ugrabite svoj primjerak nawww.debug.hrjer je iz dana u dan potražnja sve veća i – kao i svake godine – očekujemo da će ih ponestati nekoliko tjedana prije samog događanja.

Kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu, pogledajte u videu u nastavku (90 sek.):

Više o temiIzvor:Bug.hr