Trailer drugog dijela filma Dune otkriva kako nas čeka pravi spektakl

Redatelj Denis Villeneuve ranije je otkrio kako mu je želja završiti znanstveno fantastični roman Franka Herberta u dva dijela. “Važno je – to nije nastavak, to je drugi dio. Postoji razlika”, rekao je Villeneuve. “Želio sam da film zaista počne tamo gdje smo ostavili likove. Nema vremenskog skoka. Htio sam ostvariti kontinuitet s prvim dijelom”, kazao je za Vanity Fair.

Ujedno, film Dina: Drugi dioopisao je kao “ratni epski akcijski film” u čijem je je središtu ljubavna priča između Paule i Chandi. Glavne uloge ponovno su povjerene Timothée Chalamet i Zendaia pridružit će im se i dvije nove mlade holivudske zvijezde – gotovo neprepoznatljivi Austin Butler i Florence Pugh.

U drugom dijelu ponovno ćemo imati priliku vidjeti Joshu Brolina, Davea Bautistu, Javiera Bardemu i Rebeccu Ferguson, koji će reprizirati svoje uloge.

Ovo je druga filmska adaptacija Dunea; legendarni David Lynch prvi se okušao u tome 1984. godine, no uz vizualne efekte koje industrija danas ima, epska je priča zaživjela na drugačiji način. Što nam donosi drugi dio možete provjeriti prikolica koji vas čeka u nastavku.

Fotografija: IMDb

Više o temiIzvor: Journal.hr