Hezonja nakon utakmice protiv Partizana: Sućut obiteljima, ne znam što reći. To je katastrofa

TUŽAN SUSRET

Foto: dusan milenkovic

Ima tu nas par igrača na koje ne utječe pritisak ni atmosfera. Iako, bilo je predivno vidjeti drugo poluvrijeme danas. Bili smo fokusirani da okrenemo seriju i idemo u Madrid, rekao je hrvatski košarkaš

U prvoj utakmici u Beogradu bio je među ponajboljim pojedinačnim susretima, a prije druge utakmice Mario Hezonja je oduševio potezom domaće navijače i fotografirao se s djecom prije zagrijavanja. Na utakmici je zabio pet koševa uz šest skokova. Atmosfera je ipak ovaj put bila drukčija nakon tragedije u beogradskoj osnovnoj školi, a to je prokomentirao u hrvatski reprezentativac.

– Ne znam što reći, užas. Moja sućut obiteljima. Katastrofa. Ne znam što bih rekao, nismo se previše ni spremali – rekao je Mario pa prokomentirao tišinu u prvom poluvremenu i navijanje u drugom.

Foto: dusan milenkovic

– Ima tu nas par igrača na koje ne utječe pritisak ni atmosfera. Iako, bilo je predivno vidjeti drugo poluvrijeme danas. Bili smo fokusirani da okrenemo seriju i idemo u Madrid.

Real Madrid je drugom pobjedom (85-78) u Beogradu osigurao ‘majstoricu’ na domaćem terenu, a ta je utakmica u rasporedu u srijedu, 10. svibnja, s početkom u 21 sat.

Foto: Dušan Milenković

– Nismo baš nešto posebno odigrali, više smo se borili kao lavovi. Dosta je bilo individualnih akcija, na kraju smo ih nadskakali i koristili mismatchevena polju. Nismo igrali lijepo. Vidi se da imamo veću širinu, više igrača koji mogu dati doprinos i to nam je velika prednost – zaključio je Hezonja.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr