Supruga Saše Matića došla je po kćer u školu nakon incidenta

NAPAD NOŽEM

Fotografija: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL

Ono što smo gledali u nekim zapadnim državama sad dolazi k nama. Moramo se tome oduprijeti i spriječiti ljude da rade ovakve zločine jer uništavaju svoje i tuđe živote, glavne su poruke na društvenim mrežama

U što smo se ovo pretvorili?, komentiralo se na društvenim mrežama nakon što se u četvrtak dogodio još jedan incident u školi u Beogradu.

Fotografija: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL

U beogradskoj Osnovnoj školi Ruđer Bošković učenica napala nožem učenika i učiteljicu koja ju je u tome htjela spriječiti. Uplašeni roditelji pohitali su u školu po svoju djecu.

Tu osnovnu školu pohađa i Tara, kći glazbenika Saše Matićapo koju je nakon incidenta u školu došla njezina majka Anđelija.

Fotografija: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL

Bilo je to samo dan nakon što je u srijedu ujutro dječak (13) u Beogradu ušao naoružan u školu i počeo pucati pri čemu je ubio osam školskih kolega i zaštitara.

Osim toga, u petak navečer dogodio se još jedan masovni pokolj. Srpski mediji javljaju da je glavni osumnjičenik za maskenbal u Mladenovcu Uroš B. (21). Ubio je više od 20 ljudi, od kojih je najmanje osmero umrlo, prenosi Telegraf.rs. Među ubijenima su policajac i njegova sestra. Pročitajte više o tome OVDJE.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr