Krenulo je novo izdanje edukativnog programa Coca-Colina podrška mladima

Započelo je novo izdanje obrazovnog programa Coca-Colina podrška mladima, kojim Coca-Cola HBC Adria mladim ljudima željama učenja i učenja omogućuje stjecanje vrijednih komunikacijskih i poslovnih vještina koje će im pomoći da puni samopouzdanje započne željenu karijeru. Cijeli je program potpuno besplatan i dostupan je na platformi Skočna akademija Hrvatskoga ureda za kreativnost i inovacije, a sudionici mogu naučiti kako napisati životopis i predstaviti se kao najbolji kandidati na razgovoru za posao, kako se pripremiti za javni nastup i izvesti ga bez straha i treme, ali i kako uspješno voditi različite projekte.

„Coca-Cola HBC Adria nastoji osnažiti mlade ljude, biti im pomoć i podrška tijekom važnih životnih trenutaka, poput traženja prvog ili novog zaposlenja. Zato već petu godinu provodimo program Coca-Colina podrška mladima, koji im pomaže u izgradnji samopouzdanja i karijere, ali im i osvještava važnost cjeloživotnog učenja. Ohrabruje nas što je dosad više od 3.500 mladih sudjelovalo u programu i pozivamo sve zainteresirane da uče s nama i ove godine usavrše znanja važna za poslovni uspjeh”, istaknula je Aleksandra Todorovićvoditeljica odnosa sa zajednicom i kupcima Coca-Cole HBC Adria.

Program se sastoji od triju modula Zapošljavanje, Uvod u projektni menadžment te Prezentacijske i prodajne vještinekoje predaju stručnjaci iz svakoga od tih područja. Među njima su Matina Raškajdiplomirana ekonomistica i savjetnica za zapošljavanje, i Tena Žganec, fonetičarka čija je specijalnost poučavanje govorničkih i prezentacijskih vještina. One koji su poduzetničkoga duha zainteresirat će modul o projektnome menadžmentu, na kojemu će Andrej Hanzirvoditelj odjela projekata i inovacija u Hrvatskom uredu za kreativnost i inovacije, polaznike učiti o tome kako definirati ciljeve projekta, upravljati tim i potencijalnim rizicima, odnosno kako se nositi s preprekama na koje polaznici mogu naići tijekom ostvarivanja svog projekta ili poslovne ideje.

Programu Coca-Colina podrška mladima moguće je pristupiti u dva jednostavnim koracima. Najprije se treba registrirati na stranici Skočna akademija i potom se prijaviti na program Coca Colina podrška mladima Hrvatska. Brzinu i vrijeme pohađanja programa određuju sami polaznici, a nakon odslušanoga programa i riješenih kvizova znanja dobit će se i potvrda o završenom

Više o temiIzvor:Profitiraj.hr