NOVO LUDILO U SRBIJI ZAVRŠILO SMRĆU DJEČAKA (14)! Kao da im je netko djecu prokleo: Liječnici su mogli samo konstatirati da je gotovo

Foto: Antonio Balić / CROPIX

Autor: Dnevno.hr

posljednjih Srbiju dana potresa tragedija za tragedijom. Nakon dva stravična masakra, u subotu će biti pokopane žrtve palih masovnih ubojica.

I dok diljem zemlje policija dovodi maloljetnike koji su prijetili školskim kolegama ili veličali pokolj, u prometnoj nesreći ugasio se još jedan mladi život, dječaka starog samo 14 godina.

Kako prenosi Telegraf, dječak je ukrao automobil oko noći, a zatim zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i izletio s ceste

Auto se više puta prevrnuo. Iako ga je Hitna pomoć izvukla iz vozila i odvela u Dom zdravlja, liječnici su mogli samo konstatirati smrt.

Bio je učenik osmog razreda osnovne škole Jovan Jovanović Zmaj u Brusu, općini na jugu centralne Srbije.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr