VIDEO KOJI JE ZABAVIO MNOGE: Katy Perry se 'pogubila' na krunidbi!

Foto: Guliver

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Katy Perry, Lionel Ritchie i Andrea Bocelli predvode krunidbeni koncert Charlesa i Camille. Katy je već stigla na krunidbu i plijenila pozornost u kompletu boje lavande.

Internetom je već okružio video Katy koja traži svoje mjesto na velikoj manifestaciji. Naime, pjevačici je trebalo neko vrijeme da se smjesti.

Katy Perry traži svoje mjesto u #Krunidba 😭 pic.twitter.com/XimkW5Nv7L

— Kandy 🖤🃏👑 (@zourkandy) 6. svibnja 2023

Osim njega, stigli su britanski TV voditelji Anthony McPartlin i Declan Donnelly, glumica Emma Thompson i njezin suprug Greg Wise, glumačke veteranke Judi Dench i Maggie Smith, Nick Cave, Andrew Lloyd Weber i mnogi drugi.

Što se tiče izvođača na krunidbi, na šarolikom programu naći će se i muški sastav Uzmi to u sadašnjem obliku, bez osnivača Robbieja Williamsa i skladatelja klasične glazbe Alexisa Ffrencha koji će sutradan nakon krunidbe nastupiti u Windsorskom dvorcu pred 20.000 ljudi.

Katy Perry! 👑 Kraljica popa je ovdje ✨ pic.twitter.com/jGOH4YPXVY

— Charlie ♔ (@notaroyalexpert) 6. svibnja 2023

“Koncertom će se proslaviti novo poglavlje nacionalne povijesti, uz teme ljubavi, poštovanja i optimizma, slaveći četiri nacije, njihove zajednice i Commonwealth”, istaknuo je BBC koji će prenositi događaj.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr