Vučić je rekao da će razoružati Srbiju. Ovako je 1995. godine nosio kalašnjikov iznad Sarajeva…

MA TO JE KIŠOBRAN

Foto: Youtube

Provest ćemo potpuno razoružanje Srbije – najavio je Vučić, koji je devedesetih kao dijete iz kuhinje pratio svog idola Vojislava Šešelja, četnika i ratnog zločinca.

Nakon dva masovna pucnjava u Srbiji u samo dva dana, u kojima je ubijeno 16 ljudi, Aleksandar Vučić je najavio da će razoružati Srbiju. Rekao je da će svatko s pištoljem a to je oko 400 tisuća ljudi, proći reviziju.

Pogledajte video: Najavio da će razoružati Srbiju

Ovako je on nosio kalašnjikov za koji tvrdi da je kišobran

Najavljene su visoke kazne za ilegalno oružje, za kalašnjikov od dvije do 15 godina zatvora.

– Provest ćemo potpuno razoružanje Srbije – najavio je Vučić, koji je devedesetih kao dijete iz kuhinje pratio svog idola Vojislava Šešelja, četnika i ratnog zločinca.

Na brdu iznad Sarajeva 1995. godine posjetio je srpske paravojne formacije koje su držale grad u blokadi. Tu su i snimke predmeta koje Vučić drži u ruci, a za koje tvrdi da je kišobran.

Nekoć je gorljivo branio zločince Mladića i Karadžića, huškao je narod u Glini i obilazio paravojne formacije tijekom agresije na drugu državu.

Danas, nakon što je godinama omogućavao kriminalcima i narkomanima da kontroliraju televiziju i grade posao robeći nasilnike i nasilje, on uhićuje djecu koja ne razlikuju dobro od zla i najavljuje da će razoružati Srbiju.

U isto vrijeme član njegove napredne stranke, liječnik i načelnik neuropsihijatrije u Leskovcu ima ovakve fotografije na Facebooku.

Fotografija: Facebook

Na glavi mu je beretka s amblemom JSO, zloglasne jedinice čiji je komandant Milorar Ulemek Legija osuđen za ubojstvo premijera Zorana Đinđica.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr