Zabavno poslijepodne u Istri: Alka s bivšom suprugom Bubičićem na bazenu, Ella sa seksi maskom…

STIŽE ‘PRESIDENTE’

Foto: Šime Eškinja

Alka i Alterella snimile su spot za pjesmu ‘Presidente’ uz dva golišava, bivša mistera

Pjevačica Alka Vuica (61) snimila je spot za pjesmu ‘Presidente’ koji je najavila s nekoliko atraktivnih fotografija.

U njemu će se pojaviti Ella Dvornik (32), ali i dva bivša mistera koja danas rijetko viđamo u javnosti, Dino Bubičić (40) i Phillip Kleva koji već dugi niz godina karijere glumca i modela gradi izvan granica Lijepe naše.

Foto: Šime Eškinja

Za fotografije i režiju bio je zadužen cijenjeni fotograf Šime Eškinja koji nam je otkrio poneki detalj sa snimanja.

– Iako mi je Alka ranije poslala pjesmu da je preslušam, nisam stigao zbog obveze, ali kad smo se našli, ideja o jednostavnom spotu prerasla je u hiper produkciju. Jedno popodne kod Alke na ručku, koja inače predobro kuha i uz, naravno, čašu dobrog vina, samo su se počele rađati ideje – govori Šime koji nije htio da ovo bude ‘tipičan’ spot, već modni.

Foto: Šime Eškinja

Šime je Alki rekao i kako je dosad napravio svoj najveći hit.

– Koliko je ta Alka samo hot žena za svoje godine, obožavam je – poručio je jedan pratitelj na Instagramu, a ostali su se složili kako je sve zgodnije.

– Cijeli projekt snimljen je u predivnoj Villi Vigneto na Monte Marzari Brtonigla otkud Alka vuče svoje korijene, neposredno blizu Umaga. Spot je snimljen u jako ugodnoj atmosferi i opuštenim trenucima cijelog vremena unatoč lošim vremenskim prognozama i malim dramama koje su minimalizirane s količinom dobre energije – otkriva nam u nastavku Eškinja.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr