Esencije samoniklog bilja u dva nova učka premium proizvoda

U Galeriji Dalia predstavljen je Bi-Phase Body Elixir za dubinsku obnovu i hidrataciju tijela te Balancing Mist za toniziranje nakon čišćenja lica i fiksiranja make upa.

Divlje bilje sadrži do 30 posto više aktivnih tvari iz uzgojenog bilja, pa čak i iz organskog uzgojenog bilja, pokazala su istraživanja. učka, premija organske kozmetike, proizvodi se temelje na esencijama samoniklog ljekovitog bilja prvenstveno s mikropoložaja Učke, Rta Kamenjaka, Ćićarije i Banjola. Upravo se esencije samoniklog samoniklog bilja nalaze u dvije nove učke premija proizvoda Dvofazni eliksir za tijelo ja Balansirajuća magla koja su u petak predstavljena u zagrebačkoj Galerija Dalia.

Bi-Phase Body Elixir vraća ježi sjaj, priprema je za sunce te potiako tamni

Jedan od ključnih aktivnih sastojaka regenerirajućeg Dvofazni eliksir za tijelo je ručno rađen macerat organske mrkve upotpunjen umirujućim i osvježavajućim esencijama divljeg branog matičnjaka i mente te prirodnim hidratizatorima, poput gela crvene alge i fitoskvalana dobivenog iz maslina. Dvofazni eliksir za tijelo je najbolji odabir za njegovu devitaliziranu, blijedu, suhu i zrelu kožu koju umiruje, obnavlja, vraća joj vlažnost, svježinu i zdravi sjaj. Zbog bogatstva beta karotena, učka eliksir je sjajan za pripremu kože tijela prije sunčanja kao i nakon njega, jer štiti kožu od oksidacijskih oštećenja, sprječava reakcije fotoosjetljivosti i pomaže pri zdravom tamnjenju.

Balancing Mist tonik iliČisti lice i priprema ga za sljedeće korake njegove

Lagana balansirajuća maglica Balansiranje Mista savršen je spoj tonizirajućih, hidratantnih i regenerirajućih komponenti. Hidrolati divlje branog matičnjaka i mente na koži djeluju nježno osvježavajuće, umirujuće, protuupalno i antioksidativno. Prekrasnog je osvježavajućeg biljnog mirisa, ostavlja kožu mekom te potpomaže bolju apsorpciju seruma i krema u daljnjim koracima njegove. Balansirajuća magla je idealan partner za prvi korak njegova lica nakon čišćenja i za cjelodnevnu svježinu te kao šminka popravljač.

U dizajnu ambalataj curryfragmentarni motivi djela Borisa Bućana

I ovoga puta u dizajnu pakiranja učka proizvoda korišteni su fragmenti motiva iz autorskih radova poznatog akademskog slikara i doajena grafičkog dizajna Borisa Bućana. Ovajćanova osebujnosti originalnost za nas predstavljaju inspiraciju i ideje koje su otvorile prostor dizajnerskoj igri i semanticičku reinterpretaciju kroz fragmente daklečene u priču omističnosti i ljepoti divlje žene – ljepoti učkeistaknula je Ivana Šimatović, direktorica kozmetičke kuće Mediterra Herbal.

Bi-Phase Body Elixirom ja Balansiranje Mistomučka zaokružuje liniju organskih premija proizvoda za njegovu kožu baziranu na sinergijskom djelovanju supstanci dobivenih iz samoniklog bilja prikupljenog divlje branje metodom. Svaki, od ukupno sedam učka proizvoda, nudi visoko učinkovitu koncentraciju aktivnih supstanci u svom sastavu – osiguravajući premium protiv starenja njegu koja regenerira, štiti, podržava mladolikost i ublažava znakove starenja kože.

Više o temiIzvor:Poslovni.hr