'Ajde, nije to bilo tako strašno: PSG je oprostio Messiju i vratio ga na treninge

PSG polako grabi prema novom naslovu francuskog prvaka; sinoć je pobijedio Troyes (3-1) u gostima i sada četiri kola prije kraja ima šest bodova prednosti pred drugoplasiranim Lensom, ali nije sudjelovao u toj pobjedi Lionel Messi.

Legendarni Argentinac došao je pod povećanje nogometne javnosti nakon što ga je matični klub odlučio suspendirati. Naime, PSG je kaznio Messija s dva tjedna neigranja i netreniranja, a pritom ga je i lišio plaće zbog nepuštenog putovanja u Saudijsku Arabiju.

Messi je poslije toga uputio javnu ispriku, izjavivši kako je mislio da ima standardan slobodan dan nakon odigrane utakmice, a čini se da su Parižani uvažili njegove isprike budući da su ga vratili na posao poslije šest dana prekinute od predviđenih 14.

PSG je, naime, danas podijelio sliku s treninga na kojem Messi normalno trenira, a francuski mediji napominju kako pariški klub ne želi dalje produbljivati ​​kontroverze pa je brže-bolje vratio Argentinu u sustav. Danas je, navodno, trenirao individualno, a sutra će se pridružiti suigračima.

⚽️🔛 Leo Messi vraća se na trening ovog ponedjeljka ujutro. pic.twitter.com/VkGGN3G8OI

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) 8. svibnja 2023

Dakle, Messi bi trebao biti dostupan za sljedeću PSG-ovu utakmicu u subotu, kada nastupi protiv Ajaccio.

Pročitali ste sve besplatne članke ovaj mjesec.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Ovaj je članak dostupan samo pretplatnicima.

Za neograničeno čitanje Telesporta i podršku za istraživačke serije odaberite jedan od paketa.

Više o temiIzvor: Telesport.hr