Najveći regionalni talent vraća se u kavez FNC-a nakon ozljeda: Neka zna da mu želim najgore

PRATITE NA 24SATA

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Smislio sam taj neki novi level zezancije i prankam ga, to su milijunski pregledi. Doseg objave za mjesec dana bio je četiri milijuna. Nisam sjedio prekriženih ruku, već razmišljao, objasnio nam je Marko

Nije me bilo godinu dana, a bio sam svugdje po malo. Malo sam trenirao, radio na popularnosti i ponovno malo trenirao. Za nekoga je to malo puno, a sad sam se oporavio od teških ozljeda i operacija te se vratio nikad jači i jedva želim da svima pokažem kakva se verzija ‘Skull Crushera’ vraća, započeo je za 24sata najveći regionalni MMA potencijal i talentMarko Bojković(21, 3-0).

Borac iz beogradskeAhilej borilačke akademijevraća se u kavezFight Nation Championshipagodinu dana nakon što je u Zaboku slavio jednoglasnom sudskom odlukom protiv GruzijcaLuke Giorgadzea(22, 5-1) u priredbi ‘FNC 5’. Sad ga čeka meč u glavnom dijelu priredbe ‘FNC 11: Borba za nasljeđe’.

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Bojković najavio utakmicu u Zagrebu

U pauzi nije mirovao. Radio je na oporavku od ozljeda i rehabilitacije, a osim toga, njegova popularnost u društvenim mrežama veoma je porasla te trenutno broji 60 tisuća pratitelja na Instagramu.

– Smislio sam taj neki novi level zezancije i neslana šala ga, to su milijunski pregledi. U jednom trenutku mi je doseg objave za mjesec dana bio četiri milijuna. Nisam sjedio prekriženih ruku, već sam razmišljao o tome. Sad je malo veći fokus na meču, ali nakon toga se vraćamo – objasnio je rast popularnosti pa se osvrnuo na želje mnogih od tih 60.000 da ukrsti rukavice s nekim borcima iz regije:

Foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL (ilustracija)

– Znam da bi fanovi voljeli da se tučem s nekim odavde, ali neću raditi ni sa kim iz regije. Treniram iu Hrvatskoj, osjećam se kao kod kuće, ne bi imalo smisla da se borim. Želim samo što bolje protivnike.

FNC 11 pratite na YouTube kanalu 24sata

Istaknuo je kako je ovo tek početak te kako mu je cilj biti prvak najveće svjetske organizacijeUFC-a, a tamo želi otići direktno iz kaveze najbrže rastuće MMA organizacije u ovom dijelu Europe. Želi nastupati u najvećim svjetskim dvoranama, a sad će nastupiti protivŠamila Irisbijeva(25, 4-1), Čečena s belgijskom putovnicom s kojom se ne može razgovarati drugačije nego na engleskom.

– Ako ću biti uživo na press konferenciji, naučio sam tri osnovna izraza ‘I’ll kill you’, ‘f*ck you’, ‘f*ck off’ napamet i to ću pričati, neću tamo pričati u astrofizici. Bitno da znam da mu želim sve najgore – zaključio je Marko.

Priredba ‘FNC 11: Borba za naslijeđe’ na rasporedu je 28. svibnja s početkom u 19 sati u Areni Zagreb, a prvi dio priredbe bit će dostupan besplatno putem YouTube kanala 24sata. PPV dio priredbe moći ćete pratiti putem FNC.tv platformaa oni koji žele uživo iz dvorane svjedočiti najvećem MMA događaju u Hrvatskoj ove godine ulaznice mogu kupitiLIMENKAsustavaEventim.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr