Vučićeva omiljena voditeljica 'Lupeta' o masakru: 'Kamo sreće da je dečko gledao Zadrugu…'

VIDEO: SRAMOTNE IZJAVE

Fotografija: Instagram

Podsjetimo, potrenuta je peticija za zabranu emitiranja sadržaja na Pink i Happy televiziji na kojima se emitiraju brojni reality showovi u kojima su prisutne scene nasilja i vrijeđanja

Srpska voditeljicaJovana Jeremićponovno je privukla pozornost javnosti svojim “blebetanjem” i kontroverznim izjavama.

Naime, u emisiji je izrazio svoje mišljenje o povezanosti reality programa u Srbiji poput Zadruge s masovnim ubojstvom koje je započeo trinaestogodišnji dječak u beogradskoj osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Dječak je očevim pištoljem ubio osmero učenika i zaštitara, a ranije je još sedam ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Tvrdim i stojim iza toga svojim imenom i prezimenom, da ovo dijete nažalost uopće nije gledalo televiziju. Kud sreće da je gledao Zadrugu, vidjeli biste da naš veliki šef na prvi znak nasilja koji se pojavi, postupi tako da žestoko kažnjava nasilnike. Neki kandidati su i diskvalificirani – rekla je Vučićeva omiljena voditeljica.

Podsjetimo, potrenuta je peticija za zabranu emitiranja sadržaja naPink i Happy televizijana kojem se emitiraju brojni reality showovi u kojima su prisutne scene nasilja i vrijeđanja i čiji sadržaj krši Zakon o elektroničkim medijima.

Potpisnici peticije su uz potpis napisali i poruke zašto misle da se trebaju ukinuti ove televizije i istaknuli su koje emisije koje se emitiraju na ovim televizijamapropagiraju nemoralkršenje ljudskih prava i uznemiravanje javnosti.

– Ne želim da nezdravo postane normalno. Neka se zaustavi mentalno trovanje nacije – navode.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr