Bridgerton ima novog zavodnika na dvoru. King George miljenik je publike

Prekretnica karijere

Corey Mylchreest rođen je i odrastao u Engleskoj, a glumački zanat brusio je studiranjem na Kraljevskoj akademiji dramske umjetnosti. Njegovi studentski angažmani prvenstveno su bili vezani uz kazalište. Po završetku školovanja 2020. godine uslijedio je kratkotrajni angažman u seriji Pjeskar te sudjelovanje u dva kratka filmska projekta. Angažman u serijiKraljica Charlotte predstavlja njegovu prvu redovitu ulogu u televizijskoj seriji.

“Pravo je zadovoljstvo glumiti nekoga, posebno za svoj prvi veliki posao, tko ima tako ogroman, veličanstven spektar mjesta na kojima se obitava gotovo svakodnevno. [George je] samouvjeren, šarmantan i karizmatičan, mnogo više nego što bih ja ikada mogao biti, ali razlog tome je njegova ranjivost”, otkrio je glumac o svom angažmanu za magazin Man About Town.

Coreya Mylchreesta

Nova životna faza

Corey je svjestan kako će mu se život uvelike promijeniti, a rastuća popularnost i dokinanje anonimnosti utjecati na njegovu privatnost. Jedna od gorućih tema zasigurno je njegov ljubavni život, a nažalost brojnih obožavateljica, 25-godišnjak je priznao kako je u sretnoj vezi.

A dosadašnji razgovori s medijima otkrili su još jedan zanimljiv podatak – naime mladi glumac prije angažmana u Kraljica Charlotte nikada nije pogledao ni jednu epizodu Bridgertona. S druge strane, gorljivi obožavatelji nestrpljivo očekuju treću epizodu, a sve o njoj možete doznati ovdje.

Coreya Mylchreesta

Više o temiIzvor: Journal.hr