Huawei u Münchenu predstavio hrpu noviteta, uključujući P60 Pro, sklopivi Mate X3 i Watch 4

Huawei je ovoga puta održao događaj u Münchenu, na kojem je predstavio mnoštvo novih proizvoda za europsko tržište, među kojima su dva nova mobitela – Huawei P60 Pro čiju ćete recenziju uskoro moći pročitati na Bugu i najtanji sklopivi mobitel na tržištu Mate X3.

Naime, novopredstavljeni Huawei P60 Pro smjestio se na sam vrh tržišta pametnih telefona kada je riječ o kameri. Sa 156 bodova, zauzeo je prvo mjesto na DxOMarkovoj ljestvici i tako srušio s tronom Honorov Magic5 Pro. Novi model nasljeđuje tradiciju P serije u optičkim sustavima i estetskom dizajnu te je prvi na tržištu koji ima telefoto kameru s ultra osvjetljenjem s više grupa leća.

Prema riječima Huaweija, P60 Pro ističe svoju izdržljivost, prvenstveno zbog Quad-Curve zaslona s izdržljivom Kunlun Glass zaštitom.

📷 Fotografija: Huawei
Fotografija: Huawei

S druge strane, Huawei Mate X3 stiže na europsko tržište kao najtanji i najlakši sklopivi mobitel na svijetu, koji, u usporedbi sa svojim prethodnikom, ima bolje zaslone, novu generaciju višedimenzionalnih šarki te poboljšani sustav kamere. Na oba mobitela predinstaliran je AppGallery koji, kako ističe Huawei, mjesečno prikuplja 580 milijuna aktivnih korisnika.

Uz Huawei P60 Pro i Mate X3, predstavljena je tvrtka nova serija pametnih satova, koja čine dva modela – Watch 4 i Watch 4 Pro. Riječ je o pametnim satovima koji donose brojna poboljšanja u odnosu na prethodnu seriju, osobito kad je riječ o zdravstvenim značajkama i praćenju aktivnosti.

📷 Fotografija: Huawei
Fotografija: Huawei

Na događaju u Münchenu predstavljen je i ultratanki Huawei MateBook X Pro, kao i MateBook 16s s 2,5K zaslonom i Intelovim procesorom 13. generacije. Više informacija o novopredstavljenim proizvodima dostupnima je na službenoj stranici Huaweija, a njihove cijene donosimo u nastavku.

  • HUAWEI P60 Pro (8 + 256GB) – 1199 €
  • HUAWEI P60 Pro (12 + 512GB) – 1399 €
  • HUAWEI Mate X3 (12 + 512GB) – 2199 €
  • HUAWEI Watch 4 – 449 €
  • HUAWEI Watch 4 Pro (smjeđi kožni remen) – 549 €
  • HUAWEI Watch 4 Pro (narukvica od titana) – 699 €
  • HUAWEI MateBook X Pro (16GB+1TB) – 2199 €
  • HUAWEI MateBook 16s (16GB+1TB) – 1799 €.

Više o temiIzvor:Bug.hr