Luka Modrić oduševio potezom na početku utakmice i krenuo u akciju za gol: Zaslužili smo više

ODLIČNA IZVEDBA

Foto: Profimedia

Nikome ovo više ne odgovara, rezultat je otvoren. Znali smo da ovdje ništa neće biti riješeno te obje momčadi imaju jednake šanse za prolaz, rekao je Luka nakon utakmice

Od prve je minute u polufinalu Lige prvaka na Santiago Bernabeuu u dresu Real Madrid zaigrao kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (37) i na terenu je bio do 87. minute kad je umjesto njega ušao Nacho Fernandez. Još je jednom odigrao jako dobru utakmicu, a već je oduševio potezom na startu utakmice.

Jednu je visoku loptu čudesno primirio vanjskom stranom kopačke, a dobro znamo što se ta strana kopačke može napraviti u dodiru s loptom. Ali to nije bilo sve od ‘motora’ kraljeva koji je uz senatora Kroos i mlađeg valverdea bio čvrst u veznom redu.

On je u 36. minuti odlično prošao po lijevoj strani i odigrao dupli pas s Eduardom Camavingom koji je potom pretrčao gotovo cijeli teren i asistirao Viniciusu koji je postigao pogodak za vodstvo. Kevin de Bruyne postigao je konačnih 1-1.

– Nekoliko smo stvari popravili, a trener nam je rekao da dugo držimo loptu koju smo i napravili. Camavinga je dobro ulazio u sredinu i pomogao nam, a mislim da smo zaslužili više. U odgovor idemo s istim samopouzdanjem i vjerom da možemo pobijediti – rekao je Luka pa zaključio:

– Nikome ovo više ne odgovara, rezultat je otvoren. Znali smo da ovdje mništa neće biti riješeno te obje momčadi imaju jednake šanse za prolaz.

Uzvratna utakmica polufinala Lige prvaka na rasporedu je u srijedu, 17. svibnja, s početkom u 21 sat na stadionu Etihad u Manchesteru.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr