SRPSKI MEDIJI SE RASPISALI, 'HRVATI NAJŠOKANTNIJI!' Susjedi imaju štošta reći o Letu 3 u Liverpoolu: 'Ipak ih nisu diskvalificirali'

Foto: Screenshot/Facebook

Autor: Dnevno.hr

Nakon nastupa na prvoj večeri Eurosonga, reakcije na izvedbu hrvatskih predstavnika se ne smiruju. Nastup riječkog benda Let 3 koji je nastupio sa svojom pjesmom ‘Mama ŠČ!’ komentiraju i susjedi. Srpski Blic piše kako su “predstavnici Hrvatske na ovogodišnjoj ‘Euroviziji’, imali “definitivno najšokantniji performans”.

Pišu io njihovim uniformama, suknjama, raketama te da su “nastupom i pjesmom htjeli poslati poruku protiv rata na ‘Euroviziji’”.

‘Gromoglasan pljesak’

Oslobođenje.ba piše io nastupu Leta 3 u Liverpoolu, navodeći da su ispraćeni “gromoglasnim aplauzom”.

“Hrvatski predstavnici na Eurosongu, grupa Let 3, večeras su se engleskoj publici u prvoj polufinalnoj večeri predstavili svojom pjesmom ‘Mama ŠĆ’.

Publika je s oduševljenjem dočekala njihov nastup, uzvikivala im ‘Mama ŠĆ’, a na kraju ih je ispratila gromoglasnim pljeskom”, napisali su.

‘Ipak, nisu ih diskvalificirali’

Blic dodaje da su “skladba i sam nastup izazvali burne reakcije diljem regije, a ljudi u društvenim mrežama čak su tražili diskvalifikaciju benda”.

“Ipak, to se nije dogodilo, pa smo ih večeras gledali u polufinalu”, piše Blic.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr