LET 3 ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Europljani se ne mogu načuditi bizarnom nastupu: 'Pet karata za film Barbie, molim'

Foto: Screenshot/Twitter

Autor: Dnevno.hr/ IG

Kao što je to već godinama uobičajeno, Eurosong je privukao pažnju stotina tisuća korisnika društvenih mreža diljem Europe. Ova popularna glazbena manifestacija postala je prava riznica za fanove i kritičare te svaki detalj koji promakne novinarima, teško promakne tviterašima.

“Pet karata za Barbie film molim”#Eurovizija2023 pic.twitter.com/w1VqaGCIR3

— anna (@msstardustt) 9. svibnja 2023

U utorak su društvene mreže preplavile reakcije, ismijavanja i vicevi vezani za Eurosong. Hashtag #Eurovision2023 uvjerljivo dominira trendovima na Twitteru. Međutim, najveće iznenađenje izazvala je izvedba popularnog hrvatskog benda Let 3.

Idemo

OVO JE EUROVIZIJA

Što god ovo jebote, VOLIM TO#Eurovizija2023 #Eurovizija #Hrvatska pic.twitter.com/QttaQyOGo8

— Seán Connolly (@TheSonicScrew) 9. svibnja 2023

Tviteraši su ostali šokirani onim što su vidjeli i čuli tijekom nastupa benda. Njihovi komentari su se proširili poput munje, dok je jedna posebna objava postala pravi hit na društvenoj mreži.

Ne mogu se sada koncentrirati na bilo koje druge nastupe od Hrvatske.. #Eurovizija2023

— Niamh McAllister (@Niamhmcal) 9. svibnja 2023

Fotografija benda Let 3 uz naslov “Pet karata za film Barbie” postala je viralna. Ova duhovita objava brzo je osvojila srca mnogih korisnika društvenih mreža, koje su dijelili i komentirali u velikom broju. Izgleda da su Let 3 pogodili pravu žicu među svojom publikom, koja je istovremeno iznenađena i oduševljena njihovim nastupom.

“Vaše noćne more imaju značenje”

Moja noćna mora:#Eurovizija #Eurovizija2023 pic.twitter.com/dfOsXsGBbc

— ☽ ⱼₒₙₐₛ ☾ (@cinnamongerru) 9. svibnja 2023

Let 3 je uvijek bio poznat po svojim provokativnim nastupima i tekstovima, ali čini se da su ovoga puta nadmašili sami sebe. Njihov smisao za humor i ironiju očito su privukli veliku pažnju na Twitteru, gdje su postali glavna tema rasprave.

Oh moj. Nemam riječi. Molim vas, glasajte za Hrvatsku u finalu kako bih ponovno mogao vidjeti ovu šašavu pjesmu i grupu. #Eurovizija2023

— Theresa Knight (@tessbknight) 9. svibnja 2023

Eurosong 2023 nastavlja privlačiti pozornost javnosti, a društvene mreže igraju ključnu ulogu u dijeljenju reakcija i komentara. Sudeći prema trenutnom stanju na Twitteru, Let 3 će još danima biti apsolutni hit na društvenim mrežama. Na sreću, imaćemo priliku boriti se u finalu za pobjedu.

OVO JE BILA VJEČNOST KAOSA! VOLIO SAM TO! #eurovizija2023 pic.twitter.com/QCnzJElzVv

— robin 🇸🇪🇫🇮🇦🇲 (@stainsofmud) 9. svibnja 2023

Autor:Dnevno.hr/ IG

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr